МЕГАТУРНИР 2 - основна тема
Модератори: ники, Methuselah
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Много съм поласкан от този неподозиран от мен интерес към моите услуги. Все пак първо ще се опитам да сформирам отбор на специалността си, просто срамота е от 35 момчета в една специалност да не направим поне един отбор. Иначе ако не стане съм при Веско и Лъчо, просто в отбора на форума не виждам как ще си намеря място, прекалено много са желаещите според мен и или аз ще седя резерва, или другият вариант е някои друг да седи и да гледа отстрани заради това, че аз играя на негово място. И двата варианта са кофти. FeverNew май започвам да добивам съвсем лека представа как жестоко съм се набутал с англ. филология.
-
smeshko
- Паисий
Ей Нико ще те утрепам
това с отбора не го ли бяхме уточнили
Ние сме те трансферирали при нас отдавна , ако не помниш ти бях споменал
Пък не е ли по-добре той да пробва първо да събере отбор и после да го мислим
... защото ми се струва , че поне състав организиран от Нико ще играе доста по-добре от доста други хора ..
In vino verittas
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Не се сърди, Веско. Трябва да опитам да събера някакъв отбор, голям срам за нашата специалност ще е ако се окажем нищо повече от една сбирщина от книжни плъхове. Трябва да направим отбор по футбол и да покажем дух... Е първо трябва да се запозная утре с останалите 25 момчета, де, но това е друг въпрос. Надявам се, че ще излезе нещо.
Иначе поздрави на всички колеги и най-вече на Ани. Просто не мога да ви засека. Когато ние имаме почивка, вие имате лекции и обратното. Кофти история.
Иначе поздрави на всички колеги и най-вече на Ани. Просто не мога да ви засека. Когато ние имаме почивка, вие имате лекции и обратното. Кофти история.
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Ами Нико май ще трябва да играе в отбора на Смешко, поне за турнира. Имаме 8 отбора, Добрев, ако ще те помоля да заключиш темата за записване за да не се бъркат хората.
1. Форум СУ
2. AGS
3. "Бойкия тим на стопанския"
4. "Отбора на Смешко"
5. Археология 3
6. Отбора на nikola_sf
7. МСЮЕ 1 курс
8. "Отбора на надъханите първокурсници"
Край на записването колеги. Тъй като аз съм болен, а голяма част от отбора ми, включително капитана, не са в София в момента, ще ви помоля да направим срещата след неделя, ако може.
1. Форум СУ
2. AGS
3. "Бойкия тим на стопанския"
4. "Отбора на Смешко"
5. Археология 3
6. Отбора на nikola_sf
7. МСЮЕ 1 курс
8. "Отбора на надъханите първокурсници"
Край на записването колеги. Тъй като аз съм болен, а голяма част от отбора ми, включително капитана, не са в София в момента, ще ви помоля да направим срещата след неделя, ако може.
zamunda.net will never die!
- I am weasel
- От дъжд на вятър
То и без това не успях да ги събера- от 10-11 момчета само 3 играем футбол. Срамота. А пък учим специалността за езика и културата на страната, където се е зародила играта. Какво да се прави. Здравейте Веско, Лъчо, а както разбрах днес и Златко. Вече съм от вас окончателно. Надявам се да не ви разочаровам, а на Веско направо да се реабилитирам, щото на Каменица фенкупа си забих такъв тъп автогол и отпаднахме заради мен. Между другото днес се записах на футбол към университета, кой от вас се записа също, така от любопитсво се интересувам? А, и кои са останалите в "Отбора на Смешко"?
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Здр!
Изобщо да не ти дреме за автогола на ''Каменица".Беше нелепа случайност, нали ви гледах мача.На същия турнир аз пък изтървах последната дузпа и дефакто отбора ми отпадна заради мен.
Аз и Веско също се записахме на футбол, ама май ще сменяме деня, защото в петък нещо не ни е много удобно...
Не ми дреме за латинския, ама оня тапунгер по гръцки, дето ни предава, не е за изпускане.
Останалите в Отбора на Смешко(като се видим,трябва да му измислим име че....) не ги познаваш.
Едно е сигурно....че са играчи с огромен талант и манталитет на победители(хаха, това го чух в една реклама на "Адидас"
)така че няма защо да се тревожиш за това.Ще играеш в добър отбор. 
FCB......Mes que un Club!!!
-
smeshko
- Паисий
а така
Нико ми какво да ти кажа другите в отбора са адски добри поне според мен , но ти не ги познаваш
Нищо ще те запознаем официално на 1вата контрола за сезона
Иначе ние се записахме на футбол ,но ни сложиха някъв скапан час - Петък от 15 до 16ч и май ще го сменяме
Айде поздрави засега и ще се видим , когато трябва да поиграем
Или преди това , ако дойдеш да ни видиш 
In vino verittas