Кой ще запише тенис на корт?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Дени написа:Да питам, днес ми беше зле и не съм ходила и на спорт, и на лекции - лекциите ясно, но за спорта - дали трябва да го отработя ? Ще имам ли проблем с преподавателя - Хлебаров е моят ? Давайте идеи, че ми е някакво притеснено :roll:
Хлебаров специално може и да направи проблем. Аз съм при него и на първата тренировка си стоях на пейката, щото облеклото ми разбираш ли било шарено. Аз му викам, че това са си спортни дрехи и че не е мой проблема, че им е такава щампата, ама той не та не, това не било анцуг, дрън-дрън... Едвам го убедих поне да гледам какво обяснява, първоначално ми заяви 'Търси си друг спорт, пропуснеш ли първата тренировка после не можеш да наваксаш, а аз няма да седя да ти обяснявам специално на теб'. До мен на пейката имаше едно момиче втори курс (беше си забравило маратонките) и каза, че и миналата година била при него и по някое време също й бил заявил да си търси друг спорт, при което тя пропуснала няколко тренировки, след което той не щял да й завери семестъра (но накрая склонил, де). Иначе изглежда свестен :P

Btw, има голяма вероятност на нас да ни разместят програмата и да ни сложат лекции точно когато ми е тенисът (сряда от 14:00). Ако стане така някой да има желание да си разменим часовете? :roll:
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Оффффффффффффф, тоя пък ... ще видим как ще ме разканти другата седмица :evil:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Дени написа:Оффффффффффффф, тоя пък ... ще видим как ще ме разканти другата седмица :evil:
Недей, Хлебаров е супер пич, само трябва да му влезеш малко под кожата. Моят съвет е: иди другата седмица един ден, понеделник да речем, кажи му, че си била болна и искаш, ако е възможно да наваксаш. Не вярвам да откаже, ако отидеш на място в пълна бойна готовност и пълна с ентусиазъм. Лично аз днес играх 3 часа и той даже беше доволен :D
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

lollabunny написа:
Дени написа:Оффффффффффффф, тоя пък ... ще видим как ще ме разканти другата седмица :evil:
Недей, Хлебаров е супер пич, само трябва да му влезеш малко под кожата. Моят съвет е: иди другата седмица един ден, понеделник да речем, кажи му, че си била болна и искаш, ако е възможно да наваксаш. Не вярвам да откаже, ако отидеш на място в пълна бойна готовност и пълна с ентусиазъм. Лично аз днес играх 3 часа и той даже беше доволен :D
Мерси за съвета. Не е ли обаче по - добре да отида във вторник, когато и ми е урока, и да го питам тогава дали мога да наваксам и кога, ако да ? Или понеделник мислиш, че ще е по - представително и замазващо ситуацията ?

+ На мен ми казаха, че на семестър трябва да имаме 10 присъствия, все едно кога ходя и кога не, при него , ако изпусна и после му се моля да наваксам, ще станат повече от 10 присъствия ?
+ още нещо - има ли смисъл, според теб, да го помоля да ме запише 2ри път в седмицата, че да си взимам бройката по - скоро, да ги направя тези 10 посещения и да се свършва, или пък при него ще трябва да ходя всяка седмица и няма смисъл ?

Мерси много за отговора, предварително :)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Да ви питам утре ако вали дъжд пак ли сме на кортовете "Академик" или да ходим в Биологическия?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ами аз в понеделник,в най-големият дъжд,отидох!Само че се прецаках,з-о нямаше никой нито в Биол.,нито на кортовете...
Toto-I will remember
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ice_Spirit написа:Ами аз в понеделник,в най-големият дъжд,отидох!Само че се прецаках,з-о нямаше никой нито в Биол.,нито на кортовете...
x.x

Ние вчера си имахме на "Академик", но ни казаха, че от следващата седмица сме в Биологическия.
Аватар
mystic_dealer
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mystic_dealer »

здравейте записал съм се на тенис в пон от 4 часа при един млад тренер с къса коса тази седмица не ходих щото цял ден валя и не знам дали сме в биол ф-тет другия път или сме пак в борисовата ако някой знае да пише
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Доколкото ми е известно тренировките на откритите кортове продължават до края на месеца.След това се местим в Биологическия.Т.е. тази седмица би трябвало да са последните тренировки на кортовете.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

mystic_dealer написа:здравейте записал съм се на тенис в пон от 4 часа при един млад тренер с къса коса тази седмица не ходих щото цял ден валя и не знам дали сме в биол ф-тет другия път или сме пак в борисовата ако някой знае да пише
Vaskes написа:Ние вчера си имахме на "Академик", но ни казаха, че от следващата седмица сме в Биологическия.
:wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

То времето тъкмо се оправи...
Toto-I will remember
Аватар
mystic_dealer
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mystic_dealer »

В биологическия къде точно се намира залата?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Днеска се успах с 30 мин и разбира се - пропуснах тренировката по тенис на корт и разбира се още по-лошо - при Хлебаров.
Просто нямаше смисъл да закъснея 10 мин и той да ми каже да си ходя. :evil:
Аз искам само да попитам кога са му тренировките на този човек и дали мога да отида друг ден да си взема днескашната тренировка,понеже другата седмица ще съм във Варна и пак няма да мога да отида.Аз мисля,че мога да отида примерно понеделник следобяд и да му кажа да ми я пише за петък предполагам ... или пък да ми направи минусчето от мин.седмица на плюсче ...
Ама това все пак е Хлебаров :evil:
Ако знаете кога са тренировките или къде мога да науча пишете.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Хлебаров ли? Нямам нищо против личността му,ама не може цайсат пенсионер да ме заплашва,че ще ме изгони от час,понеже ми е смешно.Преместих се в ден,в който треньорът е пич,има настроение и готините моменти се редуват. Правете си кефа и това е.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

RuseF написа:Хлебаров ли? Нямам нищо против личността му,ама не може цайсат пенсионер да ме заплашва,че ще ме изгони от час,понеже ми е смешно.Преместих се в ден,в който треньорът е пич,има настроение и готините моменти се редуват. Правете си кефа и това е.
И аз мислех да направя това, ама за по - сигурно си смених направо спорта, че и мен не ме кефи някой да се големее чак толкова :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”