Химически факултет...!
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте , колеги
Аз съм 3 курс Химия . Ако имате въпроси може да питате ще ви помогна с каквото мога. Надявам се ,че няма да се отказвате лесно ...Когато аз бях 1-ви курс бяхме към 100-на ...във 2-ри курс бяхме към 50-на ,а сега ще сме към 38-40 .. Доста е трудна науката Химия и всичко свързано с нея за това си опичайте акъла

Само да отбележа ,че в Химическия факултет не можеш да си платиш ,за да си вземеш изпит. До сега не е имало такъв случай,а повярвайте новините се разнасят бързо по-точно клюкитеzorrinka написа:ами.. не става само с учене.... иска и плащане!
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
slavi_slavev
- В началото бе словото
Химия и информатика
хммм....аз съм Химия и Информатика I курс и ми е интересно кой друг е тази специалност
имам и доста въпросчето, най-вече за факултативните курсове, дали се включват в общата оценка и дали изобщо има смисъл да се записвам

- zorrinka
- В началото бе словото
Здрасти, аз съм екохимия ( с вас имаме заедно ОХ, ако не се лъжа) та.. тая история с факултатижните специалности не са ми и на мен много ясни.. но до колкото знам, са МНОГО необходими заради кредитите, които дават.Иначе не знам кога трябва да се записват...като гледах програмата за моята специалност тези, факултативните бяха чак за 4 курс...
и ми е много странно това. Мисля че отговорника на групата или някои , който е по-иниациативен ( дано го написах правилно) трябва да отиде до учебен отдел и да попита...
- zorrinka
- В началото бе словото
хехехе, добре дошла... иначе това ми е познато... как за 15 мин трябва да стигна до БФ или в по-добрия случай до Фз.Ф. И в един момент се чудиш аджеба.. да обядвам ли, да пишкам ли ( sorry матва си е човешко) или да хода на упражнения или лекции, а същевременно да го карам на фотосинтеза. Или другят кориоз... в 7:15 сутринта ( не Човешко) да имам упражнения два 4аса и след тва 3 часа вей си капата и пак някакви часове... ма няма вече да мрънкам... каквото е за мен, предполагам и такова е и за другите 
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хаха, без да искам влезнах да видя какво става във форума и не влезнах в раздел "Кандидатстудентска кампания", а раздел "Студенти". Много яко, а ? И чета аз тука за Химическия факултет и какво да видя ?! Ми ... Зори от моята група по Екохимия писала , писала...викам си "що и аз да не напиша нещо"
То няма да е лошо повечето от нас да посещават форума, поне ще обменяме информация, а и ще си говорим.
Относно времето за 15-те минути от ХУ до БФ е вярно..., но не сме виновни, че така са ни измислили програмата и ще търпим. Пък по-натам ще видим какво ще става.
То няма да е лошо повечето от нас да посещават форума, поне ще обменяме информация, а и ще си говорим.
Относно времето за 15-те минути от ХУ до БФ е вярно..., но не сме виновни, че така са ни измислили програмата и ще търпим. Пък по-натам ще видим какво ще става.