Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
То само усойници останаха! А на всичкото отгоре в словашкия оцеляхме само момичета във втори курс след голямата сеч и смяятай как се чувствам-аз, която винаги съм мразела лицемерието, приказките зад гърба, ударите под кръста и подмолното използвачество,пфу! 
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само така си мислиш! Просто ние се крием и водим живот, дълбоко ъндърграунд!!amdor написа:свестните момичета са изчезващ вид.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
Дано ! Иначе за девойката от курса ми, която си харесах, истински се разочаровах... на този свят не всичко е пари и скъпи телефони бе мама му стара !phoebe написа:Всеки си мисли след приключена връзка, че няма свестни момичета и момчета и като цяло показва мизантропски наклонности, често и към двата пола
Chill, с времето всичко ще ти мине...Както е минавало на милиони преди теб.
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Има още на какви женски превземки да се нагледаш. Не, че искам да те плаша, даже напротив- пожелавам ти да си намериш момичето за теб и то колкото се може по- скоро. Но гледай наистина да я оцениш и да не я изпуснеш!amdor написа:Дано ! Иначе за девойката от курса ми, която си харесах, истински се разочаровах... на този свят не всичко е пари и скъпи телефони бе мама му стара !phoebe написа:Всеки си мисли след приключена връзка, че няма свестни момичета и момчета и като цяло показва мизантропски наклонности, често и към двата пола
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ако е такава девойката, която си харесал, не си изпуснал кой знае какво. Освен едното ч*кане да речем. Не че знам коя е, каква е, но и мега секс бомба да е, такова момиче за мен не струва. Не се прехласвай по материални кукли, в СУ има достатъчно свестни момичета.amdor написа:Дано ! Иначе за девойката от курса ми, която си харесах, истински се разочаровах... на този свят не всичко е пари и скъпи телефони бе мама му стара !phoebe написа:Всеки си мисли след приключена връзка, че няма свестни момичета и момчета и като цяло показва мизантропски наклонности, често и към двата пола
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет