Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Новини някакви? Някой да е звънил? Имам лошото усещане, че са ни забравили... ако и утре не ми се обадят, ще звъня в четвъртък, понеже петък явно им е неработен ден.
Хайде днес и утре да се преброим (тъй де, дивите зайци), за да знаем поне приблизителна бройка (+/- 2), която да кажем и да видим дали надхвърляме 5-6 души.
От мене имате 1.
Хайде днес и утре да се преброим (тъй де, дивите зайци), за да знаем поне приблизителна бройка (+/- 2), която да кажем и да видим дали надхвърляме 5-6 души.
От мене имате 1.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Има още един, за когото ми казаха, когато се обадих, значи сме 6. В другата тема (за шведския) пише, че трябва да са минимум 5. Няма причина за финския да е различно
, значи...
Moi kaikkille! Tervetuloa suomen kursin!
(Meth, гаджето ти да ме поправя, че за kursin не съм сигурна
)
Moi kaikkille! Tervetuloa suomen kursin!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз съм за петък от 6, примерно... до 8 и после - по купони, или кой откъде е.
Ама в такъв случай как да стане в петък вечер и събота сутрин, ъм? Иначе съм навита, но едва ли и преподавателката ще се съгласи на такъв вариант.
House, някой казвал ли ти е, че звучиш като Магарето от Шрек?
Ама в такъв случай как да стане в петък вечер и събота сутрин, ъм? Иначе съм навита, но едва ли и преподавателката ще се съгласи на такъв вариант.
House, някой казвал ли ти е, че звучиш като Магарето от Шрек?
В края на ноември
В края на ноември
не, но определението ми харесва
Аз предлагам да си караме часовете анблок, не да накъсваме, веднъж седмично. Иначе настоявам толкова за петък, защото това е молба и на другото момче, което иска да идва. Ти в Петък преди шест следобяд нямаш ли възможност? И освен това едва ли става въпрос за астр часове, винаги са учебни, значи 4 учебни с пауза = 3 астр часа и малко.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
До 17.00 съм плътно във ФФ, т.е. до Плиска... с оглед на транспорта... мисля, че по-рано няма да стане.
Като свободни "часове" са ми само сряда и петък след 18.00 и уикенда, всичко друго е от-до.
А аз часовете ги знам как са, ама нали ще имаме и почивка поне една...
А аз часовете ги знам как са, ама нали ще имаме и почивка поне една...
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Добре. Аз утре пак ще звъня. 7-8 души сме, обединяваме се около идеята за след 18.30 в петък. Въпросът е другият ден дали да е сряда пак вечерта или, да речем, събота. Така става ли?
Ще питам и за банковата сметка, да ми я пратят на мейл и ще я напиша тук.
Ще питам и за банковата сметка, да ми я пратят на мейл и ще я напиша тук.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Добре, нека е понеделник. Ще се скатая от един час, ако е в Ректората.
Понеделник и петък от 18:30?
Понеделник и петък от 18:30?
В края на ноември
В края на ноември