КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

да и аз съм против,защото колкото и да у4а няма да има 6.00 както са ми оценките до сега по литература,а после и по някой друг предмет...незнам каквото стане и дано е в наша полза :):D
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Дано, дано! Иначе много лошо се получава. Разбрах, че във Варна май са направили подписка с/у матурите и предлагам в цяла България да се направи такава. Не съм сигурна, че някой ще ни обърне внимание, но си струва да опитаме :)
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и 10 пъти ще се подпиша ако трябва :lol: :lol:
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Еми направете нещо и в твоя град :)
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

ами не само в нашия:)трябва на всякъде:P
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

относно матурите - ако продължи стачката още 1-2 седмици най-вероятно няма да има матури, поне така казаха по новините. Просто времето няма да стигне, за да се предаде целия материал. Дано само не се провали цялата година, щото ще стане много лошо... :roll:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Не, годината няма да се провали, но матури ще има. Стачката няма да продължи толкова време според мен, а и има друг вариант - да се съкрати материала, които ще влиза в матурите и те да се състоят... :(
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

няма ли да по-добре ако имаме само 1 матура по БЕЛ по-лесно ще е според мен :)
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Е да, по-добре една от колкот две, ама пак не ме устройва много много :) (не че някой ме пита) :)
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

ти по какво си избра да ти е втората матура :)
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Честно да ти кажа не съм си избрала още. Много се чудя. Мислих по англ. език, ама казват, че е много трудна и не знам :) Ти на какво мислиш да се явиш?
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

аз мисля по испански поспойата ми каза,че е доста трудна,но е готова да ме погтотви пък и по испански имам само 6 :)
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Еми да по езиците са доста трудни и аз така знам. Ама то това, че имаш 6-ци нищо не те бърка, защото то накрая ще ти вземат оценката от матурата :)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

nelly__ написа:Еми да по езиците са доста трудни и аз така знам. Ама то това, че имаш 6-ци нищо не те бърка, защото то накрая ще ти вземат оценката от матурата :)
е нали СУ няма да зачита оценките от матурите :roll: поне така се говореше. Ако ги взимат - лошо. Иначе и аз съм решила да държа матура по английски, защото ако трябва да уча по четвърти предмет ще полудея :homework:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Да и аз така :) А ти с география ли ще кандидатстваш?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”