Програмата утре на таблото ще я видиш , заедно с групите по предметите . А учебници - за целта има библиотекаBootylicious написа:Аз съм първи курс География и имам един въпрос...Утре ли ще си разберем програмата, или я има някъде из нета...и
някой има ли учебници за 1ви курс, ако да-ЛС!
География - всички курсове
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
А и да питам - мисията невъзможна ли е местене от География в Туризъм,признават ли се част от изпитите и тн...
А и да питам - мисията невъзможна ли е местене от География в Туризъм,признават ли се част от изпитите и тн...
misiqta e napulno vazmojna ot geografiq v turizam-az sam dokazatelstvoto za tova:)Lonely_ написа:Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
Eйй вдъхна ми надеждаvisez написа:misiqta e napulno vazmojna ot geografiq v turizam-az sam dokazatelstvoto za tova:)Lonely_ написа:Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
-
falio
- От дъжд на вятър
Тя избра Другия профил. И аз него избрах, ама нещо с времето почнах да си мисля че съм направил грешка. Има и обратния случай, така че не мога ти кажа. Мене лично избираемите предмети в първи курс не ми харесаха много, а като ходих на педагогическа психология да видя какво е, ми беше доста интересно. Може би някой който вече е завършил или големите батковци и каки да кажат.
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Педагогическият профил ти дава предимството след тези четири години да имаш тапия за учител по география . След това ако запишеше друга магистратура , можеш да практикуваш 2 професии . Иначе по някое време имаш хоспетиране , а мисля в 4ти курс имаш практика да преподаваш в някое училище .Lonely_ написа:Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
Аз като бях първи курс не сме избирали м/у педагогически и бакалавърски курс , бяхме си бакалавърски , а педагогически се избираше в трети курс. И аз не съм го избрала всъщност ....... Надявам се да съм била полезна
дам каза Колегата,че избрах без педагогика.,защото знаех.,4е ако не се преместя и си завърша География не бих се занммавала с преподаване-хах горките децаLonely_ написа:Eйй вдъхна ми надеждаvisez написа:misiqta e napulno vazmojna ot geografiq v turizam-az sam dokazatelstvoto za tova:)Lonely_ написа:Моля, някой от по-горен курс да даде съвет на първокурсниците какъв профил е "най-безболезно" да се избере.И изобщо малко повече инфо за предимствата и недостатъците на Бакалавърския и Педагогическия профил.
А и да питам - мисията невъзможна ли е местене от География в Туризъм,признават ли се част от изпитите и тн...А какъв профил си си избрал/а?Педагогически или другия?И какъв успех имаше когато се мести?
Иначе за местенето 2 са главните и големи пречки-изпълниш ли ги другото е сравнително лесно.Значи трябва да си минала езика в СУ а както знае6 тея имат баси космическите критерий
за успеха-5.30 ми беше
АА за изпитите дали се признават- ами да ти кажа ако мислиш да се местиш догодина си запиши от избираемите сега Философия.,Обща икономическа теория, а 2рия семестър Информатика.. тея изпити сега ще ми ги признаят + и един по обща физи4еска география:)))
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
Моля,някой от колегите от по-горните курсове да каже какви са отзивите за избираемата дисциплина ВАКИ-лесно ли се взима изпита,какво представлява той и държи ли се на посещения на лекциите и упражненията? Също така и относно География на туризма-малко повече инфо относно изпита и всичко свързано с дисциплината?
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз съм 4ти курс и този семестър имам ВАКИ . Миналата година на колегите беше само курсова и нямаха присъствие .iztre6tenqlka написа:Моля,някой от колегите от по-горните курсове да каже какви са отзивите за избираемата дисциплина ВАКИ-лесно ли се взима изпита,какво представлява той и държи ли се на посещения на лекциите и упражненията? Също така и относно География на туризма-малко повече инфо относно изпита и всичко свързано с дисциплината?
За туризма ако сте при Казачка - "честито !"
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Геоморфологията, маскирана като "Обща Геоморфология" (частна такава май няма да имамеsientelo написа:я да питам аз вие учите ли Геохимия и Геоморфология или това го учат само геолозитеАко го учите , кажете трудни ли са и за какво всъщност се разправя в Геохимията
![]()
![]()
На мен лично ми бяха интерсни упражненията (Кънев е пич
А с Геохимията май географите нямат сблъсък. (благодаря на всички богове за което
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да ама имаме сблъсък с Картография и "любимото" ПГКDiva_Magia написа:Геоморфологията, маскирана като "Обща Геоморфология" (частна такава май няма да имамеsientelo написа:я да питам аз вие учите ли Геохимия и Геоморфология или това го учат само геолозитеАко го учите , кажете трудни ли са и за какво всъщност се разправя в Геохимията
![]()
![]()
) я учихме във втори курс.
На мен лично ми бяха интерсни упражненията (Кънев е пичЗа лекции нямаше сила, която да ме вдигне
). Брои се за труден изпит.
А с Геохимията май географите нямат сблъсък. (благодаря на всички богове за което)