ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

АХАХах добре де. . :> Няма да се отметвам искрено обещавам :) Утре от колко до колко сте на лекции между другото ? Да пием по кафе по някое време ?
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

значи последно (е поне за сега :D) остана в ПЕТЪК - дискотека... най-вероятно в центъра :) ... И понеже етнолозите повечето са античалга :shock: :lol: ще трябва първо да идеме някъде да ги напиеме :D:D .. евентуално в EXIT.. от там нататък нищо не е ясно.. :D:D... а аз предлагам преди тва на бар или кръчма да загрееме?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Dam 6te se hodi na disco aa tva za zagrqvaneto sam suglasna, za6toto v EXIT vdignaha cenite tva e vlqzohme v EU i se po4na :lol: :lol: kakto i da e v 4etvurtuk 6te vzema da spretna 1 spisa4e, ako sme mn hora za tam, za da napravq rezervaciq :) utre 6te se potvurdi vs :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Аз официално потвърждавам :) Пък може да отидем първо на кръчма да послушаме нещо народно , после в екзит да се нарадват и анти -чалга маняците. .. или пък на клуб , екзит и после да се порадваме на нещо за душата ;)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

smeshko написа:Аз официално потвърждавам :) Пък може да отидем първо на кръчма да послушаме нещо народно , после в екзит да се нарадват и анти -чалга маняците. .. или пък на клуб , екзит и после да се порадваме на нещо за душата ;)
а така Веско с тебе се разбираме :D:D.. трябва си и нещо за душицата 8) кръчмата преди тва е ПОВЕЧЕ от ясна.. само дето ще има разногласия за диското :?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ей това е ,много добре правите че се събирате, хубаво е че сте задружни а не ви друса конкуренцията и лицемерието, виреещо свободно в ИФ :D :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

orion_elira написа:
smeshko написа:Аз официално потвърждавам :) Пък може да отидем първо на кръчма да послушаме нещо народно , после в екзит да се нарадват и анти -чалга маняците. .. или пък на клуб , екзит и после да се порадваме на нещо за душата ;)
а така Веско с тебе се разбираме :D:D.. трябва си и нещо за душицата 8) кръчмата преди тва е ПОВЕЧЕ от ясна.. само дето ще има разногласия за диското :?
е хайде ще се прежалим, не знам дали преди или след exit, но си трябва нещо за душата :D :lol: :P гледайте утре да се разберете къде ще се ходи, да не се разправяме в петък :wink: и офертирайте и другите :wink: веско аз тази седмица едва ли ще мога(за поли и краси), ако искаш да го отложим, а ако не им прати мн поздрави :wink: :D :lol:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Бавария написа:
etnolojka:) написа:нямаш грижи :lol: ама пиенето е от теб :occasion5: :lol: :P :D
а от теб
какво ще има?
е от мен присъствието :) сърце не ми дава да те оставя да се напиеш сам :D :lol:
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

за кръчма или клубче ок, ама в exit нещ не ме влече идеята
и аз съм анти-чалга
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

W140 В екзит чалга няма ... или поне така беше , когато ходих за последно .... иначе ... Иринче ..нямаш грижи , когато кажеш тогава ще отидем :) Дай сега да се разберем за петък , пък ще го мислим по нататък. Аз съм навит както кажете само да се напием и да ни е забавно ;) Рали напиши ми един смс къде и кога ще е срещата и този път тържествено обещавам , че ще дойда, даже без и да закъснявам
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

:D :D :D ок като се разбереме щти кажа.. а на предния ти пост му липсва само подпис и печат, така че разчитам на присъствие ;) Само стискайте палци да оздравея до тогава :? А Сашо, да, в EXIT няма чалга ;)
ИРИНЧЕ ЧРД!!! :occasion4:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

да в exit чалга има само на балканското парти, а то май е във вторник :wink: рали мерси :wink: и за смс-а пак мерси :D :P :lol:
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

a къв е плана са
първо на кафе/ресторант и после на диско или?
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

гледам, че не сте много ентусиазирани за exit, затова ако искате може да ходим в ликьор :wink: днес на лекциите ще се разберем, а ако не утре накъдето ни видят очите :D :lol: :wink:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

PACHA IBIZA

Мнение от MARRISSA »

Ehh vse tova za du6ata tcttctc .... ni6to neka budem tolerantni i uvajim i va6ite vkusove za music. Az predlagam da otideme nqkude predi disco i sled tva kudeto ni vidqt o4ite. Dnes re6ihme nqma da e Exit(tam 4alga puskat kam 4:30-5,kogato na dj mu se spi i goni horata) Vdigam 2 ruce za Likior :hello1: :hello1:
Заключено

Обратно към “ИФ”