Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Новини някакви? Някой да е звънил? Имам лошото усещане, че са ни забравили... ако и утре не ми се обадят, ще звъня в четвъртък, понеже петък явно им е неработен ден.
Хайде днес и утре да се преброим (тъй де, дивите зайци), за да знаем поне приблизителна бройка (+/- 2), която да кажем и да видим дали надхвърляме 5-6 души.
От мене имате 1.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

1
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

от мен двама сигурни. С уточнението да го уредим за петък, по което и да е време.Продължавам да агитирам активно и може би ще навия още 2-3, но нека бъде петък.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз съм сигурна :)
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

значи 5 сигурни, все ще намерим още 2-3 :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Има още един, за когото ми казаха, когато се обадих, значи сме 6. В другата тема (за шведския) пише, че трябва да са минимум 5. Няма причина за финския да е различно :D , значи...
Moi kaikkille! Tervetuloa suomen kursin! :lol: (Meth, гаджето ти да ме поправя, че за kursin не съм сигурна :P )
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

нека да е петък, нека да е петък, ще бъде ли в петък :?:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз съм за петък от 6, примерно... до 8 и после - по купони, или кой откъде е.
Ама в такъв случай как да стане в петък вечер и събота сутрин, ъм? Иначе съм навита, но едва ли и преподавателката ще се съгласи на такъв вариант. :roll:
House, някой казвал ли ти е, че звучиш като Магарето от Шрек? :lol:
В края на ноември
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

не, но определението ми харесва :) Аз предлагам да си караме часовете анблок, не да накъсваме, веднъж седмично. Иначе настоявам толкова за петък, защото това е молба и на другото момче, което иска да идва. Ти в Петък преди шест следобяд нямаш ли възможност? И освен това едва ли става въпрос за астр часове, винаги са учебни, значи 4 учебни с пауза = 3 астр часа и малко.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

До 17.00 съм плътно във ФФ, т.е. до Плиска... с оглед на транспорта... мисля, че по-рано няма да стане. :cry: Като свободни "часове" са ми само сряда и петък след 18.00 и уикенда, всичко друго е от-до.
А аз часовете ги знам как са, ама нали ще имаме и почивка поне една... :P
В края на ноември
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

За мен е абсурд преди 18.30, когато смените са ми до 18 :? ... Иначе петък и събота съм ок.
Svetkich
В началото бе словото

Мнение от Svetkich »

Така. А аз да пиша по темата. Още един чужд елемент е налице. Навит съм, но не мога по-рано от 18:30! Иначе през който и ден от седмицата да е няма проблеми. Но за предпочитане е да не са събота и неделя... че някои хора обичаме да обикаляме по прашните друмища. :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Добре. Аз утре пак ще звъня. 7-8 души сме, обединяваме се около идеята за след 18.30 в петък. Въпросът е другият ден дали да е сряда пак вечерта или, да речем, събота. Така става ли?
Ще питам и за банковата сметка, да ми я пратят на мейл и ще я напиша тук.
В края на ноември
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

Не, само не събота и неделя, аз предлагам понеделник или вторник. За да е удобно за всички нека го уговорим пак за 18:30. Най-добре е уикендът да ни е свободен, поне той! В ректората ли се провеждат занятията?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Добре, нека е понеделник. Ще се скатая от един час, ако е в Ректората.
Понеделник и петък от 18:30?
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”