ТУРИЗЪМ ;)
- Franchesca
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да бе представяш ли си
те ако така пускат момичетата , ще ослекнат
хахахахха
те ако така пускат момичетата , ще ослекнат
хахахахха
Последно промяна от Franchesca на 09 Окт 2007, 14:33, променено общо 1 път.
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Аз не съм ходил всеки път. Споко, особено ако знаеш нещата. Но да не се окаже после на изпита, че не знаеш как да направиш нещо (въпреки че някой може и да ти подскаже).
А сега аз имам питане към 3ти курс - какво можете да ми кажете за избираемите предмети геоекология, геодемография, регионална география на избрани страни и история на изкуството? Кое е приятно, кое е гадно, на кое изпита се взима лесно, на кое трябва да се напъна да уча повече и т.н. Искам да избера 2 от тях.
А сега аз имам питане към 3ти курс - какво можете да ми кажете за избираемите предмети геоекология, геодемография, регионална география на избрани страни и история на изкуството? Кое е приятно, кое е гадно, на кое изпита се взима лесно, на кое трябва да се напъна да уча повече и т.н. Искам да избера 2 от тях.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
Да в 3 групи сме, общо взето май четвърта група са я разпределили към другите 3, но има и някои други размествания. На таблото има списъци с групите.
История на изкуството е избираем предмет за нас, вие догодина ще го имате.
А някой (пак от по-големите, т.е. АРМЕНКА, pity86) може ли да ми даде инфо как точно трябва да е формулиран отчета за практиката с Бояджиев и Патарчанов (ОСИГ)? Уж можеше до 4ти курс да го предадем, но Патарчанов вчера за 5 мин. се появи и ни закопа с новината, че ги иска до петък. После предавал протокола и ние сме си носели отговорност...
Какво трябва да пише на първа страница, после какво трябва да съдържа? Описание на посетените места и обекти? Трябва ли да давам инфо за градовете или само за конкретните обекти?
История на изкуството е избираем предмет за нас, вие догодина ще го имате.
А някой (пак от по-големите, т.е. АРМЕНКА, pity86) може ли да ми даде инфо как точно трябва да е формулиран отчета за практиката с Бояджиев и Патарчанов (ОСИГ)? Уж можеше до 4ти курс да го предадем, но Патарчанов вчера за 5 мин. се появи и ни закопа с новината, че ги иска до петък. После предавал протокола и ние сме си носели отговорност...

хм
Значи за протокола е хубаво заглавната страница да си е като при курсова работа.... тряаа да има снимки задължително в доклада и е хубаво да пишете както за градовете , така и за местата, но не се отплесвайте... аз лично си писах в свободен разказвателен стил , имах и снимки и като цяло мина добре.... но гледайте да няма правописни грешки и му ги сложете в папка ....
записваш история на изкуството- минимума е 5, а и не е необходимо да се хои на лекции,щот изпита е по една книга а не по лекциите и е тест..., .... аз хоих и на геоекология... мисля че е по - лесното от геодемографията... а тва за страните не знам какво е изобщо... Кой го води?
Засега тва.
записваш история на изкуството- минимума е 5, а и не е необходимо да се хои на лекции,щот изпита е по една книга а не по лекциите и е тест..., .... аз хоих и на геоекология... мисля че е по - лесното от геодемографията... а тва за страните не знам какво е изобщо... Кой го води?
Засега тва.
-
castelo
- Флъдзила
Мерси. А трябва ли нещо да се пише за стопанството на посетените градове де да знам нали е ОСИГ или по-общо без чак такива подробности? Защото аз за сега описвам най-вече забележителностите и ако има нещо много характерно (примерно в Стрелча розопроизводство). И трябва ли да опишем детайлно точно по кой-път сме минали или става да изредя местата на които сме спрели по този начин:
Първи ден:
- Спиране в Панагюрище. Посещение на еди какво си.
<<тук инфо за града и обектите>>
- Посещение на еди коя си тракийска гробница
<<инфо за гробницата>>
и т.н. за останалите дни и места
Ти викаш си разказвал... значи вместо "спиране" може "спираме"
??????
Първи ден:
- Спиране в Панагюрище. Посещение на еди какво си.
<<тук инфо за града и обектите>>
- Посещение на еди коя си тракийска гробница
<<инфо за гробницата>>
и т.н. за останалите дни и места
Ти викаш си разказвал... значи вместо "спиране" може "спираме"
??????

ф
Ами като цяло по-добре е да посочиш туристическите ресурси, а не стопанството, но бегло може и да споменеш, ако някое малко градче се характеризира с определено производство, а стилът ти като цяло е добър ... аз наистина писах спираме еди къде си ... там гледаме еди кво си .... и така... свободен стил и да си ичи личното мнение... може да напраиш лек коментар на нещо ако те е впечатлило да речем... и тъй... снимките са мноо важни...
хм
Ми не помня точно , ама около 10 странички някъде беше.