Аз залагам за жена. Член на СС отпреди 2005 до 2007. Може и в СИС да е била.... Те май са малко в СИС от 2005-2007. Кой знае.The_Guide_Of_The_Student
Не знам кой е Just a student, но съдейки по постовете му/й никога не се е и опитвал/а да променя системата. Трябва да е ясно, че в Университета най-важните хора са студентите. Преподавателите са тук заради вас. Трябва да е много ясно. Не злоупотребявайте с това.
Ама пък се прави на мъж. Може да пишат няколко души с тоя ник, дето са насъбрали ей така и искат да споделят, ама не от свое име.
Да, има елемент на манипулация -
Един вид се предрешава, че нищо от никой не зависи има две постоянно биещи се И лоши сили (явно и тя е от едната от тях), ама да не се притесняват студентите, да влизат в калта, щото без движение няма движение. Движение за самото движение - това е прекрасен лозунг, даже май си спомням, че до едно пернишко село (родното на Георги Димитров) видях подобен!!!Just a student
Този човек да се амбицира, да се кандидатира за СС, да влезе там и да намери свои привърженици... И независимо от това КОЕ е новото ръководство на СС (защото аз съм сигурен, че то ще бъде сформирано от един от тези два кръга), да не сприра да се бори за промяната и за различността на тази система! Защото е важно желанието ...
Ето заради такива хора наричат Студентския съвет Комсомол... Нищо не се е променило.
За съжаление е много права Мег като казва, че това е основно място за реализация на комплексите и кариерата на младежи от провинцията. Нищо против провинцията - за съжаление нямам друго сравнение, затова използвам думата. На английски - рурал звучи гордо, хората от селата са горди производители на нещо, трудят се, а по-образованите търсят реализация в градовете. Тук ни е лоша конотацията - провинция=село=селско поведение.
Жалко, много жалко!