Да. Примерно наизустени клишета от източната поп култура, наизустени клишета от американската ъндърграунд култура, както и наизустени клишета от източната ъндърграунд култура.Moriarty написа:знаете ли нещо друго освен наизустени клишета от американската поп култура ?
Какво търси жената в мъжа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ето едно момиче, за което никога не бих се оженил!ra4e^f написа:Ще пропусна другите неща и ще се насоча към паричките. /май е техен ред за обсуждане след красотата../ Та.. лично аз в очите на някои хора изглеждам материалистка. Всъщност може и да е така. За мен е много,много,ама много важно Той да има пари,кинти,зелени гущерчета. Но по-важно е да видя в него това,че ще съумее да ги запази и /с моя или без моя помощ/ .. размножи,ако мога така да се изразя. Защото! Защото не искам семейството ми да се лишава,детето/децата ми да страдат по един или друг начин. В този ред на мисли-да,нека съм материалистка. Всичко казано не изключва задължението ми да печеля и аз пари,естествено.
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
"Самотата е отблъскваща. Около нея има някаква атмосфера на тъга, тя нито привлича, нито предизвиква интерес у когото и да било; човек дори малко се срамува от нея. В по-голяма или по-малка степен всички хора изживяват такива чувства." - Чарли Чаплин
Самотата не е решение. Усетил веднъж блаженството (не е точната дума) да си в нечия компания и да се чувстваш превъзходно, вече вингаи ще го търсиш.
Самотата не е решение. Усетил веднъж блаженството (не е точната дума) да си в нечия компания и да се чувстваш превъзходно, вече вингаи ще го търсиш.
Born to lose
Live to win!
Live to win!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Не бе, не казвам, че не може сам. Аз, благодарение на претенциите си в това отношение и на емоционалната невъзможност да съм с някой, към когото нямам чувства, често съм сам и това си е мой избор. Има желаещи, не е кат да няма. Просто като няма нищо кат' за мен, ми не ми трябва. Това, което ме притеснява обаче, е начинът, по който казваш, че предпочиташ да си сама, пред това да си с някого... Защо така и смяташ ли, че е нормално? Не бягаш ли от някакъв проблем? Комплекси? Не, сериозно, не искам да те обиждам, но замисляла ли си се? Отпусни му края...Nemesis написа:...аз съм сама и така ми харесва, не искам да намирам никого, не искам да харесвам никого, защото просто не ми трябва!
- renesanz
- Легендарен флуудър
не установих какво точно му е лошото на фитнеса........
жената търси в мъжа невъзможното
мъжът търси крава за доене,която да не го превъзхожда интелектуално,за да си вярва,че е неповторим
само слабите мъже търсят слаби жени (не става дума за физика)
парите карат мъжете да мислят,че са номер 1,и докато има тъпи к****,които да ги преследват няма да се оправят......обезличаването е най-опасното нещо!
ако днес намеря мъж,който има сила,воля и дух за борба и любов ще се оженя за него
жената търси в мъжа невъзможното
само слабите мъже търсят слаби жени (не става дума за физика)
парите карат мъжете да мислят,че са номер 1,и докато има тъпи к****,които да ги преследват няма да се оправят......обезличаването е най-опасното нещо!
ако днес намеря мъж,който има сила,воля и дух за борба и любов ще се оженя за него
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
Значи аз не ставам, защото съм зодия лъв и обичам да командвам, а и съм доста амбициозна...Desodeset написа:Аз пък искам умно момиче,ама да не е много амбициозно,че ще се опитва да ме командва![]()
![]()
За допълните информация ме търсете на ЛС

Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!