В петък съм до 13, никой няма да е останал, по-добре четвъртък до училище
Искаш ли кученце за компания на Живко?
Я дай и една снимка на Живко, че нямам спомен да съм го виждала
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
1. Ми днес не дойде асистента по анализ и си тръгнахме по-рано :/Fed написа:1. Защо не помогнахме на Бетона? Когато ми свърши лекцията в 5 и слизах по стълбите го видях той да се качва и беше в състояние от което сякаш се разбираше че е вършил тежка работа.
2. Кога ще ме запознаеш лично с него?
3. Кога ще ме запознаеш с оная твоята колежка, която беше на първия ред днес сутринта по Алгебра и Дис Стр, през едно място от уктц?![]()
/дано и тя не чете форума
/
4. Искаш ли да опитаме да се запознаем с Иван Делев?![]()
5. Защо ми даде отрицателен вот в мат10, в момента в който r2d2 намекна че решавам много задачи /това беше отдавна, не знам дали си спомняш/![]()
6. Искаш ли утре да те запозная с Неуравновесения?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аз свърших моята част. А от тебе нищо...Methuselah написа:2. когато кажеш...Fed написа:2. Кога ще ме запознаеш лично с него (Бетона)?
3. Кога ще ме запознаеш с оная твоята колежка, която беше на първия ред днес сутринта по Алгебра и Дис Стр, през едно място от уктц?![]()
/дано и тя не чете форума
/
6. Искаш ли утре да те запозная с Неуравновесения?
3. Утре![]()
6. Искам.
Не знам защо още не са ти казали (може би за да не ти разбият детските илюзии), но снощи решихме, че ти, Георги и James сте братя близнаци, раждани 3 поредни години, за да не се умори майка ви да ви ражда наведнъж...Methuselah написа:Имах друга работа, съжалявам
Това че Джеймс е преходна форма между мен и Георги не мога да го разбера.. ние по почти нищо не си приличаме.