КСК'08-курс по литература

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ralitsam
В началото бе словото

Мнение от ralitsam »

Такам...и аз съм 89 и тази година ще кандидатствам в СУ и литература...наистина ако някой разбере кога ще става записването да пише!Мерси предварително! :wink:
Аватар
svetoslava
В началото бе словото

Мнение от svetoslava »

ами да..няма да е лошо,ама като ни съм ут СофиЪ:)))малко по-сложно става..а ти сигурен ли си,че правилно ще разбереш на този курс какво искат от теб,и дали те наистина ще ти го обяснят както трябва?!много от тези преподаватели дават и скъпоплатени частни уроци,от които печелят много!те иамт по-голяма изгода именно тези техни частни ученици да бъдат приети-вдига се реномето им..на инт.уроци със 117 човека..май по-скоро дори имат изгода да попретупат нещата..но дано наистина да не е така..ама кфо да направя като съм чувала лично какви ли не истории покрай тфа кандидатстване.. :evil: и ето пак-в крайна сметка всичко си опира и до конкретния случай..ама иначе идеята не е никак лоша!а особено и с всеизвестния факт,че СУ професори искат да прочетат в съчиненията на кандидатите проекция на собствените си трудове..в този ред на мисли някой беше казал нещо за Ал.Панов?!не знам и аз вече доколко слуховете са достоверни,и доколко не.. :? любопитно ми е просто :lol:
a dream is reserved for those who dare to try
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Едно и сигурно-можем да разберем как са нещата, само ако отидем на прословутите курсове.:)Аз поне не смятам да ги пропусна.Все пак ще срещна хора, които ПОНЕ смятат да кандид. с лит. в СУ, щото в моя град такива няма..Странно племе..
Изяж сутринта жива жаба и цял ден няма да ти се случи нищо лошо. :D
Аватар
Светуващият
В началото бе словото

Мнение от Светуващият »

Чеда мои, пожелавам успех на всички ви. Само най-достойните от вас обаче ще се справят. Затова, налягайте си парцалите и почвайте! Ама с удоволствие, че иначе...

Да няма после хър мър.
Любовта - това е, което ни поддържа.
Страстта - то е, което ни разроява.

Светуващият
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Кво ще рече "най-достойните"?!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Светуващият
В началото бе словото

Мнение от Светуващият »

Най-готините като хора. Тези, които умеят да обичат и имат усет за живота по принцип. Един сухар и зубрач, който не отбира нищо и само наизустява трудно би се справил с изпита. Комбинативно мислещият може с малко, но системни усилия да се справи. И трябва да се мисли позитивно, защото изтощените психически често се провалят.
Любовта - това е, което ни поддържа.
Страстта - то е, което ни разроява.

Светуващият
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

svetoslava написа:ами да..няма да е лошо,ама като ни съм ут СофиЪ:)))
Е и аз не съм от София. Но курса е през пролетната ваканция(бтв, със сгиурност ще е през пролетната ваканция на 2008, звънях във ФСФ и трябва да се следи редовно сайта за точни дати и цени) и това не ти пречи да си отидеш на него. Интензивно, обаче е интензивно! Всеки ден от 9.00 до 17.30ч....
Аз лично, смятам да не го пропускам тоя курс...

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

И аз ще гледам да ида.Онзи ден звънях и аз и ми казаха да се обадя след 15-ти този месец, тогава щели да са уточнени датите и т.н.
Аватар
ralitsam
В началото бе словото

Мнение от ralitsam »

Ами то и аз не съм от София, но ако се оправдавам нищо няма да постигна тъй, че...както каза някой по-нагоре "ще си налягам парцалите" и това е. Иначе щом след 15-ти ще е уточнено - тогава да е:) Иначе и аз не мисля да пропускам курса, все нещо допълнително ще ми "влеят" в главата:) Ии така...значи...там ще се видим:) :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Я да попитам и аз... Какви са мненията за тези курсове в СУ? И по-специално за литературата... Защото ако отида там само за да слушам как Валери Стефанов, примерно, ми говори неговите неща, които вече съм прочела, и по същия начин ми преподават и всички останали, просто няма да има смисъл да си отделям от времето и парите...
Та, молбата ми е всеки, който знае нещо повече, да сподели...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
ralitsam
В началото бе словото

Мнение от ralitsam »

Аз определено се нуждая от тези курсове, защото тук от където съм няма кой да ми помогне ни най-малко...всичко трябва сама да науча. Който каквото иска да казва, но ако няма кой да ти помага, каузата е загибена. Аз имам един нов въпрос, към вече влезлите с литература...как сте учили, ТЕМИ или просто се "попивали" информация, която сте "свързали" чак на изпита, дали пък не сте писали сами темите...??? :roll:
Katelyn
В началото бе словото

Мнение от Katelyn »

Не съм от София , от много малко градче съм и тук учители , които да ми осигурят добра подготовка няма. Дори в училище нямаме часове по литература , защото преподавателката ни се занимава със странична дейност и идва рядко в училището , което си е известно с хаоса , който цари в него. Та...намирам се в малко градче,нямам кой знае каква подготовка и нямам възможност да ходя на курсовете.Остава да си налегна парцалите и д-то ми да стане на пита от седене над учебници.Малко вероятно е , но се надявам и ми се ще да вярвам, че ще успея : ) Надеждата ми идва от мисълта , че стига да искаш и седнеш да учиш ,ще успееш.
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Така си е, Katelyn, много си права. Пожелавам ти успех в многото учене.Все пак всички ни чака това:) 8)
Аватар
breakable
В началото бе словото

Мнение от breakable »

и аз съм от не-софиянците, и затова май ще се насоча към този интензивния курс. да има някой идея колко парички искат, защото аз не видях? :roll:
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Към 300 мисля.След 15-ти ще се обадя и ще разберем.Май всички ще се видим там:)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”