Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Както вече казах, утре сутрин ще звънна, а вечерта ще пиша подробности (вероятно след 22.00
).
Значи, грубо казано, сме към десетина души (поне 7-8 уж сигурни преброих), така и ще й кажа на Радичева, да знаете. Ще питам за това как става записването, кога ще се провеждат часовете (ако знае) и дали може семестриално завършили да се запишат. Ако някой иска друго инфо, да звънне и той/тя.
Значи, грубо казано, сме към десетина души (поне 7-8 уж сигурни преброих), така и ще й кажа на Радичева, да знаете. Ще питам за това как става записването, кога ще се провеждат часовете (ако знае) и дали може семестриално завършили да се запишат. Ако някой иска друго инфо, да звънне и той/тя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Начи... говорих с Радичева, не че имам много ново инфо.
За студенти от ФКНФ е 60 лв, за други студенти - 70 (уф, или 75лв, май 70), за "други хора" - 90 лв. Това е за 60 часа, разпределени в 15 седмици (1 ниво). При желание, можем да продължим със следващо ниво после. Парите се превеждат по банков път (не ми каза сметка).
Крем, за тебе питах специално, щом си семестриално завършила, значи си от "другите хора", т.е. вече не те броят за студентка.
Часовете ще се уговарят с преподавателката, с която първо Радичева трябва да говори. Оставих й телефона си, за да ми се обади, когато има някаква яснота (в момента беше заета). Ако до сряда не звънне и не сте се отказали, предлагам и някой друг да я "налази" по телефона, за да види, че сме сериозни.
Толкоз от мене засега.
За студенти от ФКНФ е 60 лв, за други студенти - 70 (уф, или 75лв, май 70), за "други хора" - 90 лв. Това е за 60 часа, разпределени в 15 седмици (1 ниво). При желание, можем да продължим със следващо ниво после. Парите се превеждат по банков път (не ми каза сметка).
Крем, за тебе питах специално, щом си семестриално завършила, значи си от "другите хора", т.е. вече не те броят за студентка.
Часовете ще се уговарят с преподавателката, с която първо Радичева трябва да говори. Оставих й телефона си, за да ми се обади, когато има някаква яснота (в момента беше заета). Ако до сряда не звънне и не сте се отказали, предлагам и някой друг да я "налази" по телефона, за да види, че сме сериозни.
Толкоз от мене засега.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Е добре де, не сто пъти ама все пак си е по-скъпо от колкото за студенти. 30лв са си пари, ще ме извиняваш обаче като се включи и път и останали разходи... ееее да, ама аз не копая пари от гробищата, за жалост!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Добре де, ама как да стане, като първо трябва да се разберем с преподавателката... аз предлагам или в събота сутрин да са и 4-те, или ако е невъзможно, да вземем 2 в събота и 2 в ден, за който стигнем до консенсус. Т.е. да отидем при преподавателката с готова оферта, която тя (евентуално) да приеме.
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Предполагам, че трябва да сме 8-10 души. Преди да пусна темата, бяхме 2ма. Оттам й казах, че сме десетина, но като гледам, те почнаха да окапват някои.
В края на ноември
В края на ноември