КСК 2008 - литература и история
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
хм, ако наредиш маса и до Пирдоп идвам ;-}elitsa.dimitrova написа:Бавария написа:браво ;-}
Така ви искам новите студентки![]()
![]()
Много яснУ
![]()
![]()
![]()
Само казваш и ще почерпя...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
Масата е готова, ама тебе те няма, къде си?Бавария написа:хм, ако наредиш маса и до Пирдоп идвам ;-}elitsa.dimitrova написа:Бавария написа:браво ;-}
Така ви искам новите студентки![]()
![]()
Много яснУ
![]()
![]()
![]()
Само казваш и ще почерпя...

Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
Здравей. Някъде по-горе в мненията написах подробноPavel написа:Жалко, че в сайта на университета така и не се появи информация. Някой добър човек, записал се вече на курсове по история в СУ, може ли да ни предостави такава тук? И на кой телефон трябва да се обадя, за да получа информация относно курсовете?
Курсът започва 20/21 октомври и продължава до 9/10 февруари 2008.
Часовете,в които се провежда курса в съответния ден,са 9-13ч. и 13-17ч.
В рекламната листовка,която ми дадоха при записването,пише 68 часа лекционен курс,20 прегледани и индивидуално оценени канд.-студенски теми.
Цената е 390 лв.
Информация и записване в Ректората на СУ - стаи 24,40,42.
На рекламната листовка е даден телефонът на ръководителя на курса - доц. Румен Донков. Ако се интересуваш,пиши на лична,ще ти го дам.
-
Katelyn
- В началото бе словото
Да се надяваме , че е така. И аз натам съм се насочила , но предвид положението ми , няма да е никак лесно. Дано да се преборимAnor`` написа: Здравейте на всичкиИ аз да се включа.. Казвам се Мария и упорито съм се насочила към право в СУ. Все си мисля, че когато искаме силно нещо и се борим за него, няма как да не се случи
![]()
-
Katelyn
- В началото бе словото
Аз споменах и в друга тема , че съм от малък град и тук подготовка подобаваща не може да се получи , дори часове в училище почти нямаме с даскалката, която ни се падна да преподава. Нямам и възможност да ходя на курсовете в София...гадна работа. 
"Love is the triumph of imagination over intelligence." H.L. Mencken
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Знае ли някой дали е излязла официална информация за промените в изпита по история? Аз чух, че щял да бъде 4 часа и че на редовната дата изпитваните ще имат избор между две теми, днес преподавателите ми ми дадоха същата информация, но не съм сигурна, че е окончателно. Ще се ослушвам и ако намеря авторитетно изказване, ще свиркам.
Don't think you are, know you are!
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз това чакам, но вероятно ще стане към края на ноември (?), когато ще избират и нов ректор, тъй като това предложение на ИФ трябва да бъде гласувано и одобрено от Академичния съвет на СУ. Затова ни остава само да чакаме, но и аз съм почти сигурен, че ще бъде прието. Малко е кофти, че намаляват времето, но пък ще бъде с две теми, а и по думите на Пл. Митев ще се формулират по-малки въпроси, макар че аз не виждам Априлското въстание примерно как би могло да се формулира в по-кратък вариант, а откъдето и да го погледнем това е една доста обширна и обемиста тема...Grunge_Down написа:Знае ли някой дали е излязла официална информация за промените в изпита по история? Аз чух, че щял да бъде 4 часа и че на редовната дата изпитваните ще имат избор между две теми, днес преподавателите ми ми дадоха същата информация, но не съм сигурна, че е окончателно. Ще се ослушвам и ако намеря авторитетно изказване, ще свиркам.