Какво ви подразни/натъжи днес vol.2

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

И аз не мога да ги разбера мъжете! :roll: Бившият и мен ме отдалечи от себе си с мотива, че сега съм по-щастлива и не ме заслужава! :shock: А аз просто исках да бъда спокойна- да знам, че е добре и да се радвам на компанията му- все пак имах само приятни моменти с него! :(
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Мнение от elitsa.dimitrova »

Бавария написа:плюя на мъжете....

-изплюв-

(и себе си даже наплюх)
Евала на един Мъж с главно "М", който си признава, че не е велик и важен пред останалите... :hello1: :notworthy:
Изображение
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Kleo написа:И аз не мога да ги разбера мъжете! :roll: Бившият и мен ме отдалечи от себе си с мотива, че сега съм по-щастлива и не ме заслужава! :shock: А аз просто исках да бъда спокойна- да знам, че е добре и да се радвам на компанията му- все пак имах само приятни моменти с него! :(
Те са страхливци и си мислят, че е по-лесно да ни отдалечат, но всъщност не помага, дори още повече мислят за нас, но на пук, нали уж са горди, може мълчаливо да страдат, но няма да признаят за чувствата си...мога да ти дам жив пример... въпреки, че "моя" (вече бивш) ми казва постоянно, че ме обича и има чувства към мен, и все пак няма да склони да се сдобрим, защото е инат и гордостта му пречи...
Изображение
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

elitsa.dimitrova, имаш хубав подпис :roll:
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Fed написа:elitsa.dimitrova, имаш хубав подпис :roll:
Мерси.. :roll:
Изображение
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Silmarien »

Не само подписа и е хубав, ами и мненията и са много смислени, и при това важат за доста от нас :wink:
По темата - днес ме натъжи, че казах на момчето което обичам (и което ми се сърди неизвестно защо:cwm10: )да не ме търси повече, като се надявах с това да го накарам да ми каже кво му има и да ми се извини - понеже аз наистина нищо не съм му направила.... Е вместо това той сега не иска да има нищо общо с мене :( :(
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

elitsa.dimitrova написа:
Бавария написа:плюя на мъжете....

-изплюв-

(и себе си даже наплюх)
Евала на един Мъж с главно "М", който си признава, че не е велик и важен пред останалите... :hello1: :notworthy:
;-}
а ти, не унивай
и умната за напред
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

ААААААААААААААА толкова ме подразни една идиотка от ..сайт , форум..не знам как да го нарека. Много прости хора имало!
Това пък ме направи равнодушна към несправедливостите,на които ме подложи Любимия! Той пък взе да се умилква,като видя,че съм "камък",аз пък не обичам да се лигави..и пак се подразних :)
Накрая се издразних на самата себе си! Защо, по дяволите, се дразня на такива неща :lol: :lol: :lol: :lol:
Жокер:Сигурно е от гадното време,сигурно е от това,че съм болна и ми е мн кофти..сигурно е заради глобалното затопляне!
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

компа ми е поразен от вирус и не иска да се пусне повече.. :cry: говоря за стария ми комп...
Последно промяна от Дъждът върху лицето на 08 Окт 2007, 09:25, променено общо 1 път.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

След събота вечерта......една моя необмислена постъпка....която направих

разбрах че вече няма смисъл да се опитвам да варна момичето което искам.

А днес вече окончателно разбрах че вече всичко е изгубено.Дори вече не ми и пише........
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Гледам всички имат някакви интимни проблеми с половинките. Кофти работа, особено в началото на есента. Мен обаче ми тежи нещо друго. Смених си работата, въпреки молбите на предишният работодател да остана, както и предложенията му за повишение на заплатата, материални придобивки и други екстри. Колектива ни там не беше от най-сплотените, но знех кусурите на всички, както и си бях изградил достатъчно контакти с подизпълнители и контрагенти. Случи се така обаче, че си подписах договора за назначаване тук преди да се промени обстановката в старата фирма и сега се чудя дали не се прецаках жестоко. Тук вече втора седмица седя и дремя и нищо не научавам, а изпитателният срок тече, а след него дори да остана цифрите, които ще получавам зависят в голяма степен от постигнатото... а аз не обичам много този начин на плащане /не, че не работя, но ми е леко несигурно/. Както и да е. Тва ми е мъката вече месец и нещо и още не намирам нищо позитивно в това си деяние и дори се притеснявам, че си отрязах малко възможностите за връщане назад... каквито се постарах за си оставя. Дано както са казали старите хора - всяко зло да е за добро...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Професор Динев (Систематична философия) sucks!! :evil: Иначе много приятно се спи на лекциите му!! :oops: :P
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Silmarien написа:Не само подписа и е хубав, ами и мненията и са много смислени, и при това важат за доста от нас :wink:
По темата - днес ме натъжи, че казах на момчето което обичам (и което ми се сърди неизвестно защо:cwm10: )да не ме търси повече, като се надявах с това да го накарам да ми каже кво му има и да ми се извини - понеже аз наистина нищо не съм му направила.... Е вместо това той сега не иска да има нищо общо с мене :( :(
:oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

А относно момчето...както вече споменах, повечето момчета са горди или поне се правят на такива... :wink:
Не би ти се извинил току-така, ако не е направил наистина нещо много лошо и иска да сте отново заедно...
Но както ти казваш, че не иска да има нищо общо с теб, може би това е била целта му...Може би си е търсил дори най-малка причина, за да се скарате и да не те потърси повече... Не знам не мога да твърдя нищо, но просто предполагам... :? Дано не съм праяа... :?

(извинявам се за флууда :wink: )
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Искам сеста ми да тръгне на даскало, защото ще ме подлудииииииииииииииииииииииии
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

A Walk To Remember ме натъжи и ме трогна дълбоко.

Тъжно ми е, че кученцата не са при мен вече, но поне съм спокойна, че са на широко и все се намира кой да им се радва и да се грижи за тях :roll:
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”