СЪОБЩЕНИЕ: ТРЯБВА МЪЖКА ПОМОЩ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
СЪОБЩЕНИЕ: ТРЯБВА МЪЖКА ПОМОЩ
Колеги,
ФСС на ФМИ има нужда от 6-7 човека мъжка ръка. Трябва измъкнем една тежичка грамада от бъдещата стая на ФСС. Колежки имаме на линия, които да изчистят другото, но за прожекционния апарат и разни други глупости ще са необходими 6-7 човека.
След изчитването на стаята, ще има здрава почерпка за героите.
Може за понеделник вечер или вторник вечер, когато на всички им свършат лекциите, да организираме мероприятието и след това почерпката.
Очаквам включвания от желаещи. Не е задължително да сте от ФМИ. Само трябва да сте яки и да сте купонджии.
ФСС на ФМИ има нужда от 6-7 човека мъжка ръка. Трябва измъкнем една тежичка грамада от бъдещата стая на ФСС. Колежки имаме на линия, които да изчистят другото, но за прожекционния апарат и разни други глупости ще са необходими 6-7 човека.
След изчитването на стаята, ще има здрава почерпка за героите.
Може за понеделник вечер или вторник вечер, когато на всички им свършат лекциите, да организираме мероприятието и след това почерпката.
Очаквам включвания от желаещи. Не е задължително да сте от ФМИ. Само трябва да сте яки и да сте купонджии.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Аре бре хора. Не кой знае каква работата. Без да се нагърбвам с прогнози, но е за минути. Просто трябват няколко човека наведнъж.
Не че няма да събера хора, ама сега ми правите гаден животеца в понеделник, мама му стара.
Имам цял куп упражнения и изборни. Очаквах, че on-line ще стане, ама явно трябва да събирам мераклиите Live.
Ако все пак ме съжалите, подробности на 0887743718
Не че няма да събера хора, ама сега ми правите гаден животеца в понеделник, мама му стара.
Ако все пак ме съжалите, подробности на 0887743718

- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а нужда от жени,които пият бири и гледат сеир нямате ли ? ")

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Утре съм на лекции до 19 часа.
С удоволстиве бих помогнал, в ФзФ-то съм.
Къде ще се чакаме?
С удоволстиве бих помогнал, в ФзФ-то съм.
Къде ще се чакаме?
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Евала пич, значи за 19 часа да насрочим мероприятието.
Имаш ЛС.
Предполагам ще е удобно на всички. Само да не е късно, ще видя. Утре ще навестя някой и друг поточец, за да навия ударната бригада та после да почва веселбата
п.п. точно от хора, които само гледат сеири и в добавка дават празни акъли ми е дошло до козирката.
така че на зяпачите мерси предварително и гледайте като ще е свършена работата, защото ще Е свършено.
Имаш ЛС.
Предполагам ще е удобно на всички. Само да не е късно, ще видя. Утре ще навестя някой и друг поточец, за да навия ударната бригада та после да почва веселбата
п.п. точно от хора, които само гледат сеири и в добавка дават празни акъли ми е дошло до козирката.
така че на зяпачите мерси предварително и гледайте като ще е свършена работата, защото ще Е свършено.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Колеги, много ви благодаря. Късно се включвам, защото първо трябваше да изтрезнея от Старопрамена, Шуменско специалното и Стелата и после, тока в квартала загасна.
Нямате си и на понятие каква работа свършихме. Нещо, което с месеци бе точено, сега стана за един работен ден.
Браво на бригадата - Crescent (Румен), съквартиранта му Иван, съквартиранта ми Борис от информатика 1 курс и адаша ми от Приложна Математика 4-ти курс. От ФСС впоследствие се включиха Тони и Елмо (той пишеше във форума). Милен беше пича, който донесе пиенето и мезето
Заедно с него мислехме по организацията на днешното събитие.
За другите - изпуснахте да видите как се мъкнат тея печки, модел 34-та по данни на доц. Спас Ташев. Нищо - после ще ви имам предвид за други неща
Както каза доц. Енева - "еее, закъде ги носите тея нафтови печки"
Действително, вътре е горял огън и така са се прожектирали филмчетата. Само не знам какви формати е поддържало, сигурно и DIVX
Сега журналистите да идват и да си ги вземат, че големи мераци проявявали към тея прожекционни апарати. Мога да им кажа, кое как се сглобяваше. Не гарантирам, дали ще добият предишното си състояние
Баси бомбите дето бяха. Яко ни изпотиха.
Още съм радостен. Сега не искам да коментирам колегите от съвета, но българската черта е на лице - един да движи нещата, а другите да седят и да гледат, как ще се провали. Мда, живеем в България. Но грамадите вече са в мазето.
Остана финото почистване за колежките и онея дросели и трансформатори, но предполагам, че ще се справя сам с еладжиите. Зора бяха тея мазните китюци, че никой не щеше да ги мъкне.
Следва да се пусне компютърния клуб. Ще се пусне, бъдете сигурни, но само имайте предвид, че имам и лекции и упражнения.
Шоуто ще продължи.
Още един път ви благодаря!

Нямате си и на понятие каква работа свършихме. Нещо, което с месеци бе точено, сега стана за един работен ден.
Браво на бригадата - Crescent (Румен), съквартиранта му Иван, съквартиранта ми Борис от информатика 1 курс и адаша ми от Приложна Математика 4-ти курс. От ФСС впоследствие се включиха Тони и Елмо (той пишеше във форума). Милен беше пича, който донесе пиенето и мезето
За другите - изпуснахте да видите как се мъкнат тея печки, модел 34-та по данни на доц. Спас Ташев. Нищо - после ще ви имам предвид за други неща
Още съм радостен. Сега не искам да коментирам колегите от съвета, но българската черта е на лице - един да движи нещата, а другите да седят и да гледат, как ще се провали. Мда, живеем в България. Но грамадите вече са в мазето.
Остана финото почистване за колежките и онея дросели и трансформатори, но предполагам, че ще се справя сам с еладжиите. Зора бяха тея мазните китюци, че никой не щеше да ги мъкне.
Следва да се пусне компютърния клуб. Ще се пусне, бъдете сигурни, но само имайте предвид, че имам и лекции и упражнения.
Още един път ви благодаря!

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тва със сеирджийството не беше с цел даване на акъл...само с цел пиене на бира: )
Иначе похвално за всички дето сте се включили - днес направихте едно добро дело !
Иначе похвално за всички дето сте се включили - днес направихте едно добро дело !

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63