Компютърни науки 1 курс

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Methuselah написа:Абе хората от по-горен курс могат ли да кажат пичове ли са: Александров, Добрев, Великова и Манев. При кой е най-тежък изпита :lol:
При Великова и Манев е най-трудно. При Великова гледайте да се освободите от писмен, 'щото миналата година сякаш на освободените им писа по-високи оценки.
При Манев (и не само де) е изключително важна подредбата на нещата.
Александров е пич, но това не пречи да скъса над 50% от хората. :) Всъщност само първият семестър направи този номер, сигурно, за да ни стегне... Пък и на изпита на две от друпите се падна един от най-гадните въпроси. ;)
Добрев е бил на информатиката, така че те да кажат. Жеко някъде се беше изказал за него.

Edit: Що се тонася до 150-те човека, котио спомена Жеко по-долу, имайте предвид, че Дискретната математика на информатиците е по-трудна от Дискретните структури на КН най-малкото, защото обемът е доста по-голям. (т.е. КН учим ДМ на няколко части, а И я взимат наведнъж)
Последно промяна от Victoria на 07 Окт 2007, 22:13, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Манев ми преподада сега по Дискретна математика. Започна с това, че около 150 човека чакат да си вземат изпита при него :) Иначе на лекцията на която съм бил при него ми се стори готин, добре си преподава човека.
Що се отнася до Добрев - не е роден за тази работа. Опитва се да ни каже разни тънкости и т.н., но без особено успех. А и доста размотава нещата. На лекции нищо не научих при него, добре че си четях учебника и асистентите обесняваха. Фактът че 10 от общо 80 човека ходиха на лекциите му е достатъчно показателен. Също така контролните и изпита са доста нестандартни. От 10 задачи да има 1-2 по-нормални. Другите са все с използване на някакви особени конструкции, или да внимаваш за приоритетността на изпълнение на функциите и подобни. ИС както ни се подиграваха първия семестър че имаме само 3ки при него, а те имаха 5 и 6 по JAva, така изпищяха и те вторият семестър като им сложиха добрев. Но от една асистентка разбрах, че в катедрата им сега професорите били само Добрев и Бъчваров (който ми преподава сега). Магда е в "творчески отпуск" и общо взето няма кой да преподава..
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Все пак си имаме и ние тема... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”