Пиячи ONLY !

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Вътре съм. Пишете ме редовно обучение.
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Чакам ГСМ-ми и имена , както на желаещи , така и на евтини кръчми ! На празни приказки не вервам...
Dzver 4 Life !
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

мммм... има едно кръчме в центъра
сръбска скара, прилични цени
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
fauvist
В началото бе словото

Мнение от fauvist »

Аз мисля да го запиша като магистратура ... :)
...от твоята уста в божийте уши. Що е то?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

аз на това ходя на съботно-неделни курсове
от няколко години
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз пък събота и неделя уча, през седмицата пия. Seriously, днес е първият ми ден след първи, през който не съм пил.

Добре, че лекциите са в Ректората, та сме близо до Докторската, Заимов и Адамс :roll:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

В градинки е за начинаещи.
Про е да пиеш по кръчми,
като бял човек
Изображение
Of Mice and Men
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Хахах да бе за начиенаещи... пейка-парти е много разпространена тактика за метълите от моя град, а те никак не са начинаещи пият като смокове и после не могат да си преброят пръстите на едната ръка! :lol: :lol: :lol: :lol:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

И аз може да изкарам един курс на обучение... то не ми трябва много ::)
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Бавария написа:В градинки е за начинаещи.
Про е да пиеш по кръчми,
като бял човек
Подкрепям ! Без подходяща атмосфера не може да се работи пълноценно.
Dzver 4 Life !
Аватар
Чича ти Шаман
В началото бе словото

Мнение от Чича ти Шаман »

Рано сутрин е и ме избива на откровения...Станал съм като шибаните кучета на Павлов - необяснимо защо таймерът за осветлението на аквариума, който ми е точно до спящата тиква се влключи в 8 и нещо (настроен е за 12.30). При което аз викам егаси мое ли да съм откъртил толко за дълго?!? И станах и си отворих една арианка, останала от вчера, а вчера беше много готин ден например може би:
Още по обяд един приятел ме викна да му настройвам оборотите на скапания дизел и се почнаха некви бирички, защо не? После няколко часа тенис на маса с друг приятел и пак на пиво. Тъкмо се прибирам, с филантропичната идея да сготвя нещо за вечеря (просто обичам да готвя) при което най-добрия ми приятел се връща от село и ми казва, че една от най-добрите кръчми в квартала отново е отворила врати (след поне 1год ремонти) и викам ооо--оооо аре да я тестваме. И там някви руски водки тънкана, шкембеца в масло и рибка за мезе - после яко газ към Студентски - първо Строежа - омагьосване с любими шотове "Лепкави пръсти" (1:1 червен Афтър Шок и Джак Даниелс), после Фивър (нямаше никой) и после Авеню некви бири с водки и после воски с бири и разбира се се сдърпахме с охраната :)
Та така, вече ми е весело и ше тествам още една две бирки и после ще направя палачинки за мама, която още спи...колко съм готин :lol:
ПС: Напишете и някоя ваша история
ПСС:Баси , колко време го проверявах тва за грешки, дано няма :D
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Sirius`
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sirius` »

В началото на обучението си в гимназията избягвах този учебен процес, но ваканцията между 11. и 12-ти клас се записах за изключително интензивни курсове.
Курсовете се провеждаха в анонимни тавански помещения в Дървеница "гето:Р", "Стария войн" ( сега е " На Попа" ) и в бар "Амстердам" - квинтесенция на осъзнатия алкохолизъм. Покрих Basic по дисциплината бира и Advanced - водка и се запознах с основи по дисциплината "джин и уиски до откат". Курсовете бяха сравнително евтини, с добри преподаватели, а материалната база задоволителна. Все пак, в определен аспект се наблюдаваха и минуси - рязка промяна на естетическите възприятия и ценностната система, както и неподозирани певчески способности, що се отнася до групи със сериозен принос в областта на съвременната българска музика като "Черно фередже".

Все пак, не смятам, че подготовката ми по съответната дисциплина би отговорила адекватно на високите изисквания и академизъм на колегите.
Изображение

Изображение

'Cause life's a bitch and then you die ^^
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

аз пък съм на мнения,че на пейка е много по-удобно,освен ако не е студено и атмосферните условия не позволяват седенето на нея.

1. Излиза по-евтино - една двулитрова е 2 лева... в заведение 2 лева са ти две бири ( даже няма и толкова.. )
2.Можеш да си попееш "Ракийчице" без да ти пука особено от народа по съседните маси
3.Можеш и да се изсекнеш без да ти пука от горепосоченото...както и да попръцкваш или да се оригваш ( тук е момента някой да ме фрасне и да млъкна... )
4.Кофтито е ,за дамското съсловие,че ходенето по малка нужда е малко екстремно,особено ако не се е стъмнило,но и за това винаги се намира някакво решение.

та така... пейка винаги е по-фън... освен това на една пейка и около нея може да се съберете бая народ... на една маса в едно заведение няма как да сядате един връз друг и да кибичите прави до масата...не върви :")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Градинки и паркове рулз!
Кръчмите са за хора с пари. Да не говорим, че ако сте голяма компания шанса да си намерите място в някое заведение е малък, ако не сте със запазена маса, докато градинките са отворени за всички :wink: Плюс това истинските пияници трябва да могат да пият при всякакви условия!
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

Pisobella написа:аз пък съм на мнения,че на пейка е много по-удобно,освен ако не е студено и атмосферните условия не позволяват седенето на нея.

1. Излиза по-евтино - една двулитрова е 2 лева... в заведение 2 лева са ти две бири ( даже няма и толкова.. )
2.Можеш да си попееш "Ракийчице" без да ти пука особено от народа по съседните маси
3.Можеш и да се изсекнеш без да ти пука от горепосоченото...както и да попръцкваш или да се оригваш ( тук е момента някой да ме фрасне и да млъкна... )
4.Кофтито е ,за дамското съсловие,че ходенето по малка нужда е малко екстремно,особено ако не се е стъмнило,но и за това винаги се намира някакво решение.

та така... пейка винаги е по-фън... освен това на една пейка и около нея може да се съберете бая народ... на една маса в едно заведение няма как да сядате един връз друг и да кибичите прави до масата...не върви :")
абсолютно съм съгласна ... значи ще караме второ висшо в Борисовата градина 8)
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”