Феминистки клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Да, жените не са гадни по рождение, но по рождение не държат на интелекта. Мъжете разбират това в ранна детска възраст и стават лайна още от малки. Момиченцата стават жени, срещат се с лайната и ги намразват. После си правят дете, бракосъчетават се (Да, в тази поседователност.), развеждат се, провалят детето и то става наркоман или поне някой с много сериозни психически проблеми.
После детето порасва, среща друго дете и историята се повтаря. Това е епохата на унисекса. 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Amellie
- Постоянно присъствие
Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силниJamesmagno написа:Да, жените не са гадни по рождение, но по рождение не държат на интелекта. Мъжете разбират това в ранна детска възраст и стават лайна още от малки. Момиченцата стават жени, срещат се с лайната и ги намразват. После си правят дете, бракосъчетават се (Да, в тази поседователност.), развеждат се, провалят детето и то става наркоман или поне някой с много сериозни психически проблеми.После детето порасва, среща друго дете и историята се повтаря. Това е епохата на унисекса.
Е,ако искаш, и примат може да бъдеш-това също е част от избора
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
като в затоплени легла,
"my dear boy, no woman is genious, they are decorative ......they never have anything to say, but they say it charmingly..."Amellie написа:
Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силни/А това дали ще станеш наркоман,лунатик или шовинистична свиня,зависи само от теб.Изборът какъв да бъдеш-това е епохата на унисекса!!!
аз пък "подкрепям" изцяло и за 3те...Street Spirit написа:'Айде да те довърша ...
"... Women represent the triumpf of matter over mind, just as men represent the triumpf of mind over morals." - подкрепям отчасти![]()
Но ето нещо друго, което ми допада - по Уайлдски ...
"Women are meant to be loved not to be understood..."
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
не мога да не го цитирам цялостно... изкефи ме, наистинаsapiente написа:Ето нещо, което много ме изкефи:
"- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всички блага, които си ми дал, но въпреки това не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре - казала радостно Ева - но къде е уловката?
- Ами, ще го създам при едно условие.
- Да?
- Както казах, той ще е много горд, затова нека го оставим да си мисли, че той е създаден пръв. Това ще бъде нашата малка тайна...казвам ти го като жена на жена..."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Съгласен съм с всичко. Мога да кажа само, че това, дали ще станеш наркоман или престъпник или каквото там искаме, зависи в изключително малка степен от теб самия. Средета, опитът и възпитанието са решаващи при всеки избор. А напоследък благородните жени, желаещи да възпитат ангелчета, не се справят много добре със задачата.Amellie написа:Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силни/А това дали ще станеш наркоман,лунатик или шовинистична свиня,зависи само от теб.Изборът какъв да бъдеш-това е епохата на унисекса!!!
- Moon_Flower
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
sapiente написа:Ето нещо, което много ме изкефи:
"- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всички блага, които си ми дал, но въпреки това не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре - казала радостно Ева - но къде е уловката?
- Ами, ще го създам при едно условие.
- Да?
- Както казах, той ще е много горд, затова нека го оставим да си мисли, че той е създаден пръв. Това ще бъде нашата малка тайна...казвам ти го като жена на жена..."
Истината излезе наяве!!! Мухахахаха!
Не, свестни мъже има! Но забелязали ли сте, че тях винаги ги правим свои приятели или пък просто не ни привличат...хм... физически? Друга част от пък са заети.
Между другото- научно доказано е, че всеки пети мъж на планетата е моногамен! Просто се включете на режим search и това е!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Именно бе джейми, понеже няма за всички ма полигамни, за да отговарят на търсенето. Основен принцип в икономиката, всяко търсене си намира предлагане.Jamesmagno написа:Ама въпросът е, че му давате Адванст сърч и го ограничавате да търси само в папка Красиви и чаровни. Там няма много моногамни... Абе има, ама не за всички.
- Amellie
- Постоянно присъствие
При мъжете моногамията е противоестествена,затова са измислили многоженството.А че има изключения-има.Въпросът е за какъв период от време
Що се отнася до налудната мисъл,че грозните и добри момчета не изневеряват,това се дължи единствено на факта,че няма с кого.Стига да им излезе късмета с някоя яка кака обаче-веднага става ясно,че тихите води са най-дълбоки.Няма такова нещо като вечна вярност между хората,да не говорим пък за мъжете...

Не вийте, псета, аз не съм видение,
като в затоплени легла,
като в затоплени легла,