МЕГАТУРНИР 2 - основна тема

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Хм, всъщност трансфера стана факт доста преди настъпването на лятото и не беше кой знае каква тайна;освен това на мен ми свърши договора и дефакто идвам в тима на Смешко по правилото "Босман"(сега не ми се разсяснява в детайли цялата му същност),и с 2 думи това означава, че бившия ми отбор(т.е Археология-2)няма право на никакви финансови претенции ; :wink: :wink: такива са те, правилата на ФИФА и УЕФА....нзм на каква каса бира се надяват бившите ми съотоборници; :wink: Даже няма и клауза, да не играя срещу тях и се надявам на жребия да се паднем именно с отбора от 41А аудитория.... :)
П.П Геле, темата за записване на отборите не е тая,а една друга , малко по-надолу; :wink: тази тук е абстрактна-за Мегатурнира,играчите, отборите, съдиите.....нормално е да хвърлим бегъл поглед и върху това кой къде ще играе , все пак; :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Записани са вече 5 отбора:

Форум СУ
AGS
"Бойкия тим на стопанския"
"Отбора на Смешко"
Археология 3

Повтарям предложението си - да чакаме осмия отбор и да прекратим записването. После правим среща на капитаните, уточняваме формат, правила, пари, съдия и т.н.. След това се пуска тема с повторно записване на същите тези 8 отбора, но този път с пълен списък с играчи, по който ще бъдат проверявани преди мачовете. Очаквам мнения, препоръки, възражения и критики...
zamunda.net will never die!
nikola_sf
В началото бе словото

Мнение от nikola_sf »

ami i az zapisvam otbor mo imeto e neuto4neno
vse pak imayte ni v predvid
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

И аз се надявам организацията този път да е на по-високо ниво, имайки предвид, че вече имаме известен опит с организирането на подобни турнири. Наистина ще е добре да се спазва стриктно някакво правило отборите да са само от студенти в СУ и преди всеки мач да се показват студ книжки. Това обаче ще стане много трудно. Другото, което не ми се струва сериозно около регламента е избора на игрище. Не може всеки отбор да си решава сам къде да играе. Не е все едно дали риташ в училищен двор, на изкуствена настилка или пък на платено. Затова лобирам твърдо всички мачове да се провеждат на едно единствено място. А кое ще е то, ще решим като се съберем на кръглата маса. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Като се замисля Добрев има право. Ако не стигнем до съгласие да играем само в едно уилище, предлагам поне да забраним играта на платени игрища в първата фаза или нещо такова. А ако ще е само в едно, гласувам с 2 ръце, 2 крака и една празна глава то да е СМГ или 119то. В 133то терена е отвратително малък, отвсякъде има стени и няма място за нормална атака на скорост. Поне за мен е безумие да се гърчим там. Но това разбира се е само мое мнение, всичко ще се реши на срещата.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Когато се съберат 8 отбора веселбата приключва.Със шампионите от миналата година или без тях, все едно.Още повече, че тия смешници бяха най-нередовния от техническа гледна точка отбор на турнира.Оня Делян беше 12 клас, а и другия играч от този състав, който можеше да спира топката, всъщност учи туризъм.Като станат 8 отбора се събираме и ще видим за регламента и другите подобни казуси...ако някой има някакви претенции, че примерно е изпуснал срока за записването, може да се обърне към ФИФА, УЕФА,ФИА,БФС, ГФС,Международния съд в Страсбург,зелените барети,ЦРУ, въобще, към когото си иска.Организацията на турнир с повече от 8 отбора е нещо много, много трудно.Видяхме каква пародия беше и миналия. :wink: Така че, времето тече, има място за още 2 отбора. :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Хора мене ми е все тая и в училище да е ... ама като знаят , че си плащат и хората стават по-сериозни. Та си мисля , че така по няма да има проблем , защото като го предплатим и всички ще идват. ... :) Ама както кажете... :) Айде ще го измислим всичко това като се видим
In vino verittas
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Вече имаме 7 отбора:

Форум СУ
AGS
"Бойкия тим на стопанския"
"Отбора на Смешко"
Археология 3
Отбора на nikola_sf
МСЮЕ 1 курс

Чакаме последния.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Здравейте, ще ме изчакате ли до четвъртък вечерта да се опитам да организирам отбор на английска филология, първи курс? Ако не, нахално ще попитам дали Веско би ме взел в отбора си.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Няма краен срок, запише ли се осми отбор - край на записването. Опитай да събереш какъвто искаш отбор, ако не успееш навреме Веско трябва да е луд да не те вземе...
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

ZdrafQueZzZz написа:Няма краен срок, запише ли се осми отбор - край на записването. Опитай да събереш какъвто искаш отбор, ако не успееш навреме Веско трябва да е луд да не те вземе...
Много правилно.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

I am weasel написа:Здравейте, ще ме изчакате ли до четвъртък вечерта да се опитам да организирам отбор на английска филология, първи курс? Ако не, нахално ще попитам дали Веско би ме взел в отбора си.
А ти вярно ли си английска филология, бре?
Аз съм 2.курс, искаш ли да ти разкажа какво те чака и как си се прецакал? :D :D :D
Боян Биолчев
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Нико,няма какво да събираш и да си играеш на президент....Официално си поканен да се присъединиш към нашия(т.е на Веско) отбор. 8) 8) За трансферната сума и другите клаузи в договора ти ще се разберем лесно. 8) :thumbright: :thumbright: :sunny:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

И Форума те кани те да се присъединиш към нашия тим, Нико.

Я идвай при нас!!! :)
Последно промяна от FeverNew на 09 Окт 2007, 20:57, променено общо 1 път.
Боян Биолчев
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Той не се казва Веско бе....хах.Даже името не му знаете, а го каните да се закопа в умрелия ви отбор. :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”