За сапунените сериали
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
еми тя Марина нали затова ще се предава в полициятаБeтон написа:И Чуи още ли е от заподозрените. Това е най-голямата смешка. Тоя олигофрен да е убиецИ Рикардо още ли е тъп глупак, че се връзва на Вероника? Последните няколко серии не успях да ги гледам, защото имах упражнения по това време. Иначе във факултета си го гледам. Гледам също и Белисима

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- lady_di
- В началото бе словото
Сексът и градът беше готин - лек, разтоварващ, на моменти дори смешен, поне не се налага да запомняш разни там испански имена. Клонинг го следях също, смесването на две култури и особено арабския мироглед ми се сториха доста интересни и затова издържах до финала 
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
- Amellie
- Постоянно присъствие
Brainless Pirate написа:Има един сериал, в който някой се казва Чичо и всички му викат Чичо и се чудех абе тоя на целия сериал ли им е чичо, то има кръвосмешения и разюзданост, ама пък на всички да е чичо..
Не мога да спра да се смея
Не се мъчи излишно-аз никога не мога да схвана връзките между героите в сапунките,при положение,че се справям дори с романите на Робърт Грейвз
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.