Какво търси жената в мъжа

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Crematory написа:Все пак е финансово независим, де! Пък и тя сама не може ли да се храни?
На мен ми се струва, че мъжете като не се получат нещата с някоя жена, вместо да видят истинската причина, предпочитат да се убеждават как всичко е за пари... :roll:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

В моя случай не е така, уверявам те. По принцип е възприето мъжа да издържа жената, а не обратното. Не, че не можете сами, просто е по-лесно друг да го прави вместо вас. Няма лошо - кой не обича така? :wink: Еманципирайте се вие и скоро ше ви оставим на произвола на съдбата, ше видите... Хахахаха! :wink: Правя оценка на ситуацията, това обаче, няма нищо общо с живота и опита ми. Говоря от името на потърпевшите. Аз не съм такъв, но се сблъсквам с такива всеки ден, но най-вече с жени със споменатите характеристики. :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Смени си средата. :lol:
В моята малко жени се захласват по пари. В момента вадя повече пари от мъжа си. И като гледам, вероятно в следващата година това ще е положението. Иначе - да, искам да си стоя вкъщи и да си гледам 3 дечица, без да ми се налага да ходя на работа. Но за да имам това на 20, трябва да съм се омъжила за някой на 40-50 - изградил кариера и спестил пари. Ми не ща. Добре ми е сега, без пари и без деца, но да изграждаме заедно живота си. Важно е какви амбиции има един мъж, какво иска да постигне...И да виждаш качествата и волята в него да постигне това, да го подкрепяш и да му вярваш.
Защото имам примери на познати, омъжили се на по 20 години, за пари, родили по едно дете и сега, 2 години по-късно - парите ги няма, а мъжът не може да ги изкара наново... :roll:
И не ми казвай да се еманципирам, щото смятам това за една от големите грешки на жените...За това сега ни се сополивите и ходите по козметични салони, докато ние се трепем да работим, да гледаме къщи и деца, мда. :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ще пропусна другите неща и ще се насоча към паричките. /май е техен ред за обсуждане след красотата../ Та.. лично аз в очите на някои хора изглеждам материалистка. Всъщност може и да е така. За мен е много,много,ама много важно Той да има пари,кинти,зелени гущерчета. Но по-важно е да видя в него това,че ще съумее да ги запази и /с моя или без моя помощ/ .. размножи,ако мога така да се изразя. Защото! Защото не искам семейството ми да се лишава,детето/децата ми да страдат по един или друг начин. В този ред на мисли-да,нека съм материалистка. Всичко казано не изключва задължението ми да печеля и аз пари,естествено.
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Еми, материалистки са...
Ibiza DJ
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

После искайте равнопоставеност ахахахахаххаха :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

L'Inspecteur написа:После искайте равнопоставеност ахахахахаххаха :lol:
Няма жена, която да иска равнопоставеност, това са си дрън-дрън празни приказки. :wink:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Crematory написа:Смени си средата. :lol:
Не бе. Тя средата ми си е добре. :lol: Такива хора не съставят обкръжението ми. Ако беше така, досега да съм се гръмнал!

Жената трябва да готви, да чисти, да шие , да гледа деца и да е хубава. И вярна. И умна.
Мъжът трябва да работи, да копае, да жъне, да цепи дърва, да коли животни, да купува да продава и да е силен. И верен. И умен.

Т'ва е. Недейте, казвам им аз, да свиквате с електричеството, недейте ползва пластмасови съдове, не си купувайте готови разфасовки, не общувайте с другоселци, защото всичко това ще убие човешкото у вас, но кой да ме слуша... :?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Brainless Pirate написа:
Бавария написа:Жената търси
мъжът да е:
1 - Пари
2 - Тяло
3 - Популярност
Вярваш ли в това :shock:
хапсолютно
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
crazy kaio
От дъжд на вятър

Мнение от crazy kaio »

Жените не знаят какво искат. В общи линии и мъжете. Ако знаеха щяха да го получат! Това е то :)
Born to lose
Live to win!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

crazy kaio написа:Жените не знаят какво искат. В общи линии и мъжете. Ако знаеха щяха да го получат! Това е то :)
Хаха. Аз исках такъв:
Jamesmagno написа: Мъжът трябва да работи, да копае, да жъне, да цепи дърва, да коли животни, да купува да продава и да е силен. И верен. И умен.
+ да е дългокос и хубав.
Получих го.
Та има нещо вярно в думите ти. :lol:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Да бе тъпо е да се говори общо не го правете по-добре ... мъжете така, жените иначе... няма такива.
Който може значи ще го намери който не - здраве да е, който знае какво иска ще го има който не-пак ще има нещо което си мисли че иска така че къв е проблема...? Не това е най-важното, има далеч по -важни неща, аз съм сама и така ми харесва, не искам да намирам никого, не искам да харесвам никого, защото просто не ми трябва!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Щом казваш... :roll:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Аахаха щом не вярваш... :roll:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Сигурно си дебела или нещо такова. :?
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”