Дай направо да действаме.
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- Светуващият
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
всичко ли, което правишsummer написа:Бавария написа:е начи има разминаване
;-}
иначе е доста гадно, поне по моя логика
да си ес бъхтил цял живот да се накичиш с т.н. титли
и някви студенчета да ти викат по име
Офф, не му чух титлата и фактът, че не я споменавам, не е от липса на уважение. Няма нужда да се престараваш, той едва ли си губи времето да чете форума.![]()
трябва да има някаква отплата
пък и аз не говоря за конкретен човек, а принципно
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Светуващият
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аааа, неVeRsAcE написа:Здравейте!Искам да ви попитам нещо,не съм от вашата специалност,но ми е интересно дали може студент от задочна форма на обучение(бг филология)да се прехвърли в редовна форма (право)?Дали се дават някакви пари...Питам просто от любопитство,заради една приятелка:)).Ако някой може да отговори,нека пише:)
недавам
първо ние от задочно се прехвърлич, па после др специалности
Don't look back, 'cause you know what you might see
ШоповSmoking Mirror написа:Стига бе, може да са при ШоповДени написа:Защо думаш такаIce_Spirit написа:Споко,цяла година няма да имате по ОТП упражнениеДени написа:Упражнение ? Какво упражнение ?
Аз вчера чаках упр. по ОТП, само че никой не дойде и нашите 2 групи - 7 и 8, се изнесоха. Имало ли е ?![]()
![]()
- Witchblade
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И на мен не ми се видя толкова зле, колкото ме плашеха... ще поживеем и ще видим...ellli написа:На нас пък днес ни беше първата лекция (ОИТ).. много съм доволна(: направо не мога да повярвам, че по икономика... упс... икономикс:Р може да бъде интересно!!!!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Лекцията по ОИТ беше доста готина..да не говорим,че аз тия неща се усетих,че съм ги учила в даскало...не че тогава ги бях научила,но това е друг въпрос..
Всичко беше на 6,само дето на тия зад мен ми едеше да им избия зъбите,толкова невъзпитани и дразнещи същества,които всячески се опитваха да се правят на отворени..ей такива как ги обичам само

Всичко беше на 6,само дето на тия зад мен ми едеше да им избия зъбите,толкова невъзпитани и дразнещи същества,които всячески се опитваха да се правят на отворени..ей такива как ги обичам само
Кой ви води лекциите????(от любопитство самоhypnosssa написа:Лекцията по ОИТ беше доста готина..да не говорим,че аз тия неща се усетих,че съм ги учила в даскало...не че тогава ги бях научила,но това е друг въпрос..![]()
Всичко беше на 6,само дето на тия зад мен ми едеше да им избия зъбите,толкова невъзпитани и дразнещи същества,които всячески се опитваха да се правят на отворени..ей такива как ги обичам само![]()
![]()
![]()
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
Здравейте, не съм сигурна че това е мястото където трябва да публикувам обявата, затова ако не е предварително се извинявам...
Продавам ОТП / и на Милкова, и на Ташев/, ИБДП на Токушев, Римско право - Михаил Андреев, Въведение в правото и Правова държава - Бойчев. Ако някой се интересува да ми звънне на 0887416839
Продавам ОТП / и на Милкова, и на Ташев/, ИБДП на Токушев, Римско право - Михаил Андреев, Въведение в правото и Правова държава - Бойчев. Ако някой се интересува да ми звънне на 0887416839
"Вярвам в слънцето, дори когато не свети.
Вярвам в любовта, дори когато не е проявена.
Вярвам в Бог дори когато мълчи"
Вярвам в любовта, дори когато не е проявена.
Вярвам в Бог дори когато мълчи"