ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

etnolojka:) написа:хахах, не се подигравай ей :oops: ще те видим и теб :lol: :D
а аз не се подигравам :P
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

ама верно в библиотеката колко много чакахме
тази пишеше със скоростта на охлюв по клавира
по едно време почна да си бърбори по телефона, връща се и вика: трябва да свърша нещо служебно
а издаването на картите какво е? :?
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

поне си извадихме вече, но по едно време просто ме изби на агресия :violent1: ама то след като си извадиш карта става по-интересно :lol: ще видиш сам, то просто не може да се опише :( :D
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

etnolojka:) написа:поне си извадихме вече, но по едно време просто ме изби на агресия :violent1: ама то след като си извадиш карта става по-интересно :lol: ще видиш сам, то просто не може да се опише :( :D
то и мен така
аз както нямам търпение така да чакам по опашки :evil:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ах на батко блондинките ;) Ма бива ли така :) А това за географския принцип ви го обясних още от преди това ;) Съвсем естествено е ;) А пък иначе ние като се организираме за някъде ще ви се обадя да излезем най-накрая и на диско , да не ви оставяме само с легендите ;) И стига бре какви толкова домашни!??! Мира ли пак нещо ви наплаши ?! Между другото е гот да и направиш впечатление от 1вия път и после да си те обича цял курс :) Поне с мен стана така , което хич не и попречи да ми плесне тройка де ... но все пак поне за това беше съгласна :)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Да бе тя не ни наплаши :D тя ни хвърли в дълботокто просто .. нямаме лекции нямаме лекции и изведнъж прас... :D:D.. А тва с 1во впечатление е мн хубаво .. ама дай съвет как да стане .. все пак не сме толко умни.. как да направиш впечатление като ние даже нз кво трябва да правим :D:D мъка мъка..
А за организирането за диско.. верно си е само митове и легенди ни говорите никво действие :D:D
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех айде сега де ;) Еми айде тогава довечера ще ти се обадя да ти кажа къде ще ходим :) Най-вероятно ще е в твойто любимо местенце авеню :) така че очаквам да дойдеш :) А това с впечатлението имах предвид , че е гот 1вия път да прочетеш всичко , което ти дава и да си извадиш записки и после на упражнението да говориш :) Предполагам ви е дала на Делчо Тодоров "История на българската етнография " и по-точно частта за Юрий Венелин . За да ви хареса просто прочетете нещата и така :) За нея това е единственото важно :)
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

хахах, абе веско ти шегуваш ли се :lol: :D :lol: то само единия откъс е повече от 100 страници, а има и още. освен наистина да се прежалим и в свободния ни ден да се затворим като плъхове в прашната библиотека :oops: :( :lol:
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ее стига бре .. не ми се вярва чак 100 стр.... пък и ще четете само по половината :)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

е да то се оказа че не са 100 ама кой да ти чете поясненията :D:D.. блондинки... цялата група сме блондинки :D:D:D :shock:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

абе пак не е много малко :D :shock: ама ще го преживеем :lol: скоро няма ли да има форум срещичка да се присъединим :lol: :blob8: :lol: :D
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Мдааа :) Те са доста интересни и занимателни :) Пък и ерудирани :) А кога ще се съберем по етноложки ... ааа между другото Ирина искаш ли тая седмица да отидем до Поли и Краси !?
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

тва за форум срешата клони към мазохизъм :lol: иначе по етноложки съм навита, само да не е в сряда :) и за поли и краси съм навита, ама знаеш ли в кой ден са там :?: иначе съм за :D :lol: :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Еми нямам никва идея кога са там .,.. ма предполагам през цялата седмица ... така че , ако отидем сутринта няма да има проблем :) А искате ли по етноложки да си направим едно ретро парти четвъртък !? Айде всъщност това ще го доуточняваме ,.... Кажи кой ден ти е удобно за Поли и Краси ?
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

ми и аз не знам :( само да не е преди сряда, ако искаш в четвъртък, ама май ще е най-добре да се чуем с тях , та да сме сигурни, че ще са там :wink: :D а за ретро партито - с рали сме винаги готови :thumbright:
Заключено

Обратно към “ИФ”