ИФ - първа учебна седмица!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Joker
Легендарен флуудър

ИФ - първа учебна седмица!

Мнение от Joker »

Кажете за зажаднелите и неучещи поне до 3 ноември кандидат-магистри: Как ви се видя първата учебна седмица в богохранимия Факултет? Имахте ли някакви часове и как мина въобще? :shock:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

хахахах,ИФ е култов факултет, ама ти това много добре си го знаеш :arrow: явно за да сме луди да продължим да учим в него и магидтратура сме много опиянени от невидимата и мистична магия :roll: :shock:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

хихих,ми аз отидох за един ден,даже не пълен :lol: и имам едно въпросче към по-големите :oops: на упражненията по история на Византия има ли някакъв смисъл да се ходи,защото уважаемия асистент ни каза,едва ли не,да не си правим труда да ходим :? видиш ли,той нямало да говори нищо в часовете ни,защото не му били плащали да изнася лекции...не му плащали и за частни уроци,тъй че,ако сме под 6-7 човека на упражнение такова нямало да имаме и т.н. :roll: каза,че ако нямаме намерение да водим дискусии помежду си по-добре въобще да не влизаме в час...абе общо взето отказа повечето колеги от разкарване и ще видим следващия път колко ще успеем да се съберем :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Mira написа:хихих,ми аз отидох за един ден,даже не пълен :lol: и имам едно въпросче към по-големите :oops: на упражненията по история на Византия има ли някакъв смисъл да се ходи,защото уважаемия асистент ни каза,едва ли не,да не си правим труда да ходим :? видиш ли,той нямало да говори нищо в часовете ни,защото не му били плащали да изнася лекции...не му плащали и за частни уроци,тъй че,ако сме под 6-7 човека на упражнение такова нямало да имаме и т.н. :roll: каза,че ако нямаме намерение да водим дискусии помежду си по-добре въобще да не влизаме в час...абе общо взето отказа повечето колеги от разкарване и ще видим следващия път колко ще успеем да се съберем :shock:
По-добре ходете, ако ви е Васко Арнаудов, че...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Fiko
В началото бе словото

Мнение от Fiko »

Еми аз ходя на лекции ама нещо преподавателите нещат :wink: Иначе като изключим напразното чакане с часове е мн забавно :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”