Мач - 06.10.2007 Бонсист 14:00

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Да де,ясно, излезнало е 68 лв. , защото сте ангажирали терена за час и половина; :wink: Още по-хубаво, ще играем повече време.В събота ще се оправим с парите и ще внесем и нашата част от сумата; :wink:
Нека стане добър мач и да победи по-добрия отбор. :thumbright: :thumbright:
П.П Само за информация да питам срещу Форум Берое ли ще играем, или срещу Археология-3;защото Гален в една от другите теми беше загатнал, че може би ще участва на турнира със собствения си курс...В такава връзка е въпроса, питам само за статистиката; :wink: Не че има бог знае какво значение за нас де.... :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Бeтон написа:Тъкмо с Пешо днес говорихме, че Форума ще имаме мерак да се събираме. Чакам Пешо да се включи в близките дни, че днес за втори път беше първи курс и много се кефеше и вероятно още е в еуфория. :)
Аа, Илияне, не ме пращай така смело при първокурсниците. :) Втори курс - Информатика съм , не си разбрал :wink

А, иначе, форум, нека си намерим и ние съперник за уикенда. Мисля, че повечето от нашия състав вече са на линия - Бетона, Златко... . Чакаме включвания единствено от Добрефф, който някъде се загуби.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Намерихте нас. 8) Ако искате, може да играем и срещу вас.И нашия отбор вече е в почти пълен състав.Не ни пречи да играем по 2 мача на ден,както се видя и миналия път. :D
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

За статистиката с форум БЕРОЕ ще се играе. Форумът ни участва в едно турнирче, но се представяме много зле(поради различни причини) и се нуждаем от контроли...
А за курса ми още не сме се видяли :) тази година...
Последно промяна от www на 03 Окт 2007, 12:17, променено общо 1 път.
Аватар
megalodon
В началото бе словото

Мнение от megalodon »

megalodon написа:Аз съм желаещ, но съм сам. Ако може да се включа към някой.. :?
Никой не ми отговори... в крайна сметка само вие ли ще си играете или може и аз да дойда.. ?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

[ OVeRMiND ] написа:Аа, Илияне, не ме пращай така смело при първокурсниците. :) Втори курс - Информатика съм , не си разбрал :wink:
Да. Явно не съм разбрал.

А ние с кого ще играем и кога? А имаме ли 7 човека?
Изображение
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

FeLiKS написа:;(ние сме, така да се каже, Отбора на Смешко; :D трябва да му измислим име най-накрая)
Измислихте ли му име на отбора?И ние така да се каже за статистиката да знаем или остава "Отбора на Смешко" , за по кратко ОС :)
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ха-ха, проблема е, че Смешко е в чужбина в момента, а няма как да решим нещо без неговото съгласие или несъгласие; :wink: иначе идеи имаме , но като си доиде главния герой ще изберем и име. :D Засега остава така, Отбора на Смешко, ОС за прегледност; :wink: :wink:
В регистрите за турнира ще сме с официалното име; :wink:
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Вие сте си един истински дрийм тийм, според мен трябва да се кръстите така или нещо от тоя род ;)
zamunda.net will never die!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ехааа айде супер ще поритаме събота ;) Абе нещо взе да ме кефи това Отбора на Смешко ?! ;) :) Доста е готинко даже. .. пък и ОС... на ингилиз звучи като ориндж каунти (квартала на богатите ) , което по принцип е доста тъпо , но все пак е нещо ;) Пък и след неособено умелото ми измисляне на имена за отбори (за пример давам само - Копачите (така бяхме на каменицата) мисля да ти преотстъпя това задължение на тебе Феликс ... пък , ако толкова нищо не измислим и ОС звучи добре
In vino verittas
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Аха. Ориндж Каунти. На мен ми звучеше като Операционна Система или Общо Събрание. :lol:
Изображение
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

И ние търсим да играем срещу някой утре !? Няма ли желаещи ?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами аз съм свободен утре, желателно е преди 16:00 обаче, щото трябва да ходя за подарък, вечерта съм на РД.. айде ако измислите нещо, цъкнете един СМС :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

Така съдия поне за едно полувреме ще дойде Росен Тимчев ;) Иначе ние вече тръгваме да се събираме има индикации да сме към 14 човека от нашия отбор за мача, което е невиждано досега :D
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Е, вие 14 човека, ние не успяхме да се съберем в пълен състав.Наложи се да взимаме под наем само за този мач звездите на Форума Трипио и Оувърмайнд и култовата мултимедийна звезда от Дружба Александър Зарев(за прегледност- ЗрънкоФФ).Иначе се получи нелош мач, изпълнен с много голови положения и пред двете врати.Отбора на Форум Берое се държа добре до самия край на първото полувреме, макар, че то завърши при резултат 5:2; след почивката се поразиграхме малко и в крайна сметка спечелихме поредна рутинна победа в този контролен мач и вече милсим за предстоящия турнир. :wink: Нашия отбор придължава да няма име, но както се вижда, това не е болка за умиране.Важни са резултатите и играта. :wink:
Най-слабия днес на терена отново беше съдията Росен Тимчев(отмени 2 гола на Смешко, изкара му и измислен жълт картон).Въобще, един неубедителен рефер на терена на стадион Бонсист, добре, че не можа да повлияе на крайния резултат.
Иначе поздравления за Форум Берое за откритата и коректна игра и за това, че се ангажираха да запазят терена. :thumbright: :thumbright: :thumbright:
Благодарности и на Трипио и Оувърмайнд, които играха силно и спомогнаха за победата ни днес.За ЗрънкоФФ няма нищо, но той така или иначе не може да влезе във Форума; :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”