Искам СТОЛ !!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
Искам СТОЛ !!!
Толкова ли няма по-големи аудиторий в тоя университет ? Или те са само за "ВИП" специалностите и за тези , в които не учат повече от 30 човека...Не знам , ма вече втори ден поред бърша подовете на една и съща стая , която очевидно е с капацитет не повече от 60-70 души , а за съжаление ние сме към 90-100 човека на лекции (такива имам всеки ден).А един професор ,сякаш за да ни успокои , ни заяви , че този проблем многократно е бил поставян на въпрос през миналите години , но уви нищо не се е направило по въпроса...И добави , че ще е по-добре да не идваме по толкова много хора на лекции , за да може все пак да се побираме някак. Гениално решение бих казал аз , но като гледам на всички им се ходи на лекции...кво правим са тогава...? Аз не съм претенциозен , газарии и луксове не ми трябват. Задоволявам се и с най-обикновен стол , дори не искам хубав стол ! Какъвто ще изпотрошен стол да ми дадат пак ще съм щастлив , щот тва да седиш на земята хич не си е работа , пък прав като стоя ми се изморяват краченцата

Dzver 4 Life !
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Така. Днес и аз се сблъсках с този потресаващ проблем, но останах с впечатлението, че причината е скорошен ремонт на аудиторията, поради което не са преценили правилно необходимия й капацитет от седящи места. Явно това, заедно с километричните опашки пред отдел студенти (които и не помръдват), е част от онова, което наричат действителност в СУ.
Най-лошото е, че явно на никого от администрацията буквално не му пука...
Какво ли още ни очаква в най-стария ВУЗ във Вселената?!
Какво ли още ни очаква в най-стария ВУЗ във Вселената?!
I love Deny ! 
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
И в нашия факултет е същото. Аз сега съм 2 курс и ние сме 60 човека(реално 45), а 1 курс идват 90. Самите лектори казват,че това е лудост,материалната база не може да си го позволи да побере толкова хора. И те изтъкват като причина малкия успех на университетите във вдигането на таксите. Вместо таксите са вдигнали приема,за да набавят нужните средства(бог знае за какво толкова са им нужни) И такааааа....това е положението според преподавателите. Най-неприятното за мен е че си играят с човешки съдби. Или като чуя някой да каже "дано скоро да се откажат".Е на края на 1 семестър ще видим колко им е била гениална идеята...
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!