Искам СТОЛ !!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Dzvero_ide
В началото бе словото

Искам СТОЛ !!!

Мнение от Dzvero_ide »

Толкова ли няма по-големи аудиторий в тоя университет ? Или те са само за "ВИП" специалностите и за тези , в които не учат повече от 30 човека...Не знам , ма вече втори ден поред бърша подовете на една и съща стая , която очевидно е с капацитет не повече от 60-70 души , а за съжаление ние сме към 90-100 човека на лекции (такива имам всеки ден).А един професор ,сякаш за да ни успокои , ни заяви , че този проблем многократно е бил поставян на въпрос през миналите години , но уви нищо не се е направило по въпроса...И добави , че ще е по-добре да не идваме по толкова много хора на лекции , за да може все пак да се побираме някак. Гениално решение бих казал аз , но като гледам на всички им се ходи на лекции...кво правим са тогава...? Аз не съм претенциозен , газарии и луксове не ми трябват. Задоволявам се и с най-обикновен стол , дори не искам хубав стол ! Какъвто ще изпотрошен стол да ми дадат пак ще съм щастлив , щот тва да седиш на земята хич не си е работа , пък прав като стоя ми се изморяват краченцата :cry: :cry: :cry:
Dzver 4 Life !
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Ми...ние (PR) днеска имахме лекция с Журналистиката и Книгоиздаването, около 140-150 човека в такава зала за 60-70 човека. Аз досега винаги съм се добирал до место, ама половината хора бяха правостоящи...пък и не се диша :o
SteelDragon
От дъжд на вятър

Мнение от SteelDragon »

ахахах. първокурсници а? до няколко седмици ще има празни места да играете на федербал. спокойно!
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Ооо, спокс, днес и аз висях право в лекцията по ОИТ час и нещо и после си излязох и не влязох за втората част - че то и няма за какво - нито я слушам, нито я чувам, нито пиша, само кисна права и мрънкам. Мъка.
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Изображение
:roll:
Изображение Изображение
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Bilbo написа:Изображение
:roll:
Ооо, мерси, взимам си го за другата седмица, може да влезе в употреба :)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

Така. Днес и аз се сблъсках с този потресаващ проблем, но останах с впечатлението, че причината е скорошен ремонт на аудиторията, поради което не са преценили правилно необходимия й капацитет от седящи места. Явно това, заедно с километричните опашки пред отдел студенти (които и не помръдват), е част от онова, което наричат действителност в СУ. :evil: :evil: :evil: Най-лошото е, че явно на никого от администрацията буквално не му пука...
Какво ли още ни очаква в най-стария ВУЗ във Вселената?!
I love Deny ! :oops:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

SteelDragon написа:ахахах. първокурсници а? до няколко седмици ще има празни места да играете на федербал. спокойно!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

не ви вярвам....нали ВУЗ-овете и Вълчев разправяха, че местата са повече от желаещите да следват...
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

SteelDragon написа:ахахах. първокурсници а? до няколко седмици ще има празни места да играете на федербал. спокойно!
:lol: :lol: :lol: това ме уби направо ...и по-право не можеше да бъде момчето :lol: ние вече минахме на волейбол
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хехе, дипломати :lol:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

:lol: :lol:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология

Мнение от Fervourrr »

И в нашия факултет е същото. Аз сега съм 2 курс и ние сме 60 човека(реално 45), а 1 курс идват 90. Самите лектори казват,че това е лудост,материалната база не може да си го позволи да побере толкова хора. И те изтъкват като причина малкия успех на университетите във вдигането на таксите. Вместо таксите са вдигнали приема,за да набавят нужните средства(бог знае за какво толкова са им нужни) И такааааа....това е положението според преподавателите. Най-неприятното за мен е че си играят с човешки съдби. Или като чуя някой да каже "дано скоро да се откажат".Е на края на 1 семестър ще видим колко им е била гениална идеята...
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мда и ние първи курс не се побирахме. После бяхме 6 човека в моята група. Дам.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ние сме се побирали винаги. Ама тя моята е ВИП специалност (евала пич за дефиницията) и от година на година става по-ВИП.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”