Соц. проучване на форума
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
От класическа музика до хаус.
Основен е акцентът върху метъла. И ъндърграунд рапа, от порядъка на Immortal Technique и Jedi Mind Tricks. Абе, какво говоря, в подписа ми е last.fm-a, гледайте и си решете какво съм. На мен ми е добре така ^^
едит : Язък, по навик гласувах механично. Искахгласът ми да отиде в подкрепа на поп-фолЬка
Основен е акцентът върху метъла. И ъндърграунд рапа, от порядъка на Immortal Technique и Jedi Mind Tricks. Абе, какво говоря, в подписа ми е last.fm-a, гледайте и си решете какво съм. На мен ми е добре така ^^
едит : Язък, по навик гласувах механично. Искахгласът ми да отиде в подкрепа на поп-фолЬка
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
електронна музика + пънк рок метъл ...

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- renesanz
- Легендарен флуудър
"ди-джейски сетове разни" разните сетове не са на по-ниско музикално равнище от метъла.не може такава дискриминация!!!!!!
музиката си е музика,всеки с предпочитанията си.моля за малко уважение,balthazar не е по-лош от kirk hammett!
музиката си е музика,всеки с предпочитанията си.моля за малко уважение,balthazar не е по-лош от kirk hammett!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
cАлександър написа:Бойкотирам анкетата заради безумната идея да се раздели музиката на четири отговора. Отделно тяхното обединение по групи, отделно възможността само за един отговор....
Много тъпа анкета, честно.
Анкетата видимо е създадена от човек слушащ само метал и не разбиращ от нищо останало...
Съмнявам се човека да подозира съществуването на стилове като gabber,shranz,chill-out,trance,DnB,breakbeat,ambient ... и мога да продължа до безкрай ...В интерес на истината електронните стилове са в пъти повече отколкото всички останали.
Nothing is Perfect
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хахахаха много засегнати ли се чувствате рейвърите? ь_Ь И аз съм навътре в електронната музика ама и аз бих го написала по същия начин-Стиловете са толкова много че определението пасва перфектно :") ... и Балтазар е гъз
хаха Никога не съм го харесвала :")
Всичките категории са толкова общи че няма на къде повече... :")
има и страшно много стилове в пънка,рока метъла ... така че може да се поспори дали в електронната музика или при рока има повече "стилове" ... за което да се спори пък е пълна глупост.
има и страшно много стилове в пънка,рока метъла ... така че може да се поспори дали в електронната музика или при рока има повече "стилове" ... за което да се спори пък е пълна глупост.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- renesanz
- Легендарен флуудър
ти май никога не си го слушала за да мислиш така.по-добре да не се изказваш неподготвенаPisobella написа:хахахаха много засегнати ли се чувствате рейвърите? ь_Ь И аз съм навътре в електронната музика ама и аз бих го написала по същия начин-Стиловете са толкова много че определението пасва перфектно :") ... и Балтазар е гъзхаха Никога не съм го харесвала :")
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
rock/ metal/ alternative/... EMO 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...