Специално за литературата-Образователни технологии ---->www.edutech.bg ,ако се интересувашБавария написа:айде стига сме спамили.
Та който е попаднал на хубаво курсове да пише ;-}
КСК'08-курс по литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами познавам доста минали през този курсclessy написа:Специално за литературата-Образователни технологии ---->www.edutech.bg ,ако се интересувашБавария написа:айде стига сме спамили.
Та който е попаднал на хубаво курсове да пише ;-}
с не мн завидни оценки,
а дадоха бала пара
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
до човек си е. има едни пичове в 7ма група, които са били в Образователни технологии. Аз бях навсякъде на частни уроци и тн- поезията ми е перфектна, но за проза не ме търси. Просто АЗ не я отбирам и това е.
Истината е, че където и да се запишеш, все трябва да си положиш усилията и да си научиш нещата. Няма курс, който да ти налее знанията в главата без да си мърдаш пръста. Моят съвет- затваряй очите, избирай едно докато е време, обаждай се и почвай.

Истината е, че където и да се запишеш, все трябва да си положиш усилията и да си научиш нещата. Няма курс, който да ти налее знанията в главата без да си мърдаш пръста. Моят съвет- затваряй очите, избирай едно докато е време, обаждай се и почвай.
Последно промяна от radja на 05 Окт 2007, 10:17, променено общо 1 път.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аве на мен баш си ми ги наляха...
;-}
ама нали аз съм си специален.
Иначе Сава съвета ти е точен. Ако ще и при Вазов да ходите на уроци, без да поучите малко нищо няма да стане.
;-}
ама нали аз съм си специален.
Иначе Сава съвета ти е точен. Ако ще и при Вазов да ходите на уроци, без да поучите малко нищо няма да стане.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Viara не знам кой ти е казал от 10ти октомври, но аз вече почнахме с курсовете. Сигурно грешно инфо са ти дали. Следващите курсове започват от май месец догодина, така че ако все още искаш може би някъде април отиди да се запишеш.
Виж все пак, може да има още незаети места. Звънни в работно време на този телефон и питай 02/ 98 98 71
Виж все пак, може да има още незаети места. Звънни в работно време на този телефон и питай 02/ 98 98 71
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- svetoslava
- В началото бе словото
абе хора,вие сериозно ли с тези курсове..интензивни и не знам си кфи още?!не може ли човек просто да си седне на Задника,да се напъне и...сам да научи това което трябва да научи!за мен лично в това е въпроса..по-скоро какво точно трябва да напиша на изпита(което съответно става с помощта на съответните лит.помагала предназначени за кандидати за СУ),отколкото кога,как и къде да ходя на уроци,на курсове и т.н...не че съм против гореспоменатите начинания,но съвсем не мисля че трябва само на тях да се разчита..и едва ли не-щом съм си дал парите за СУ,значи там ще ме приемат..щом съм ходил на курсове-няма начин да не вляза..дрън-дрън.подобни разговори звучат сякаш водени от хора с промити мозъци.ако това е цената на БГ образование-благодаря,не държа НА ВСЯКА ЦЕНА да следвам више.тук.
a dream is reserved for those who dare to try
Светослава, определено в това е същинката на целия въпрос, но едни курсове в СУ ти показват какво искат да видят проверяващите в работата ти на самия изпит(тъй като те самите ти предават в курса). Препоръчвам ти да си учиш сега, щом си решила сама, и после да се запишеш на интензивния курс, за да видиш нещата, които си научила от тяхна гледна точка и да видиш как искат те да ги прочетат....svetoslava написа:абе хора,вие сериозно ли с тези курсове..интензивни и не знам си кфи още?!не може ли човек просто да си седне на Задника,да се напъне и...сам да научи това което трябва да научи!
БТВ: Някой от старите кандидатстващи(например от тази година) може ли да каже кога обявяват началото на записванията за интензивния курс по литература и всъщност как става това записване. В сайта на ФСФ пише само къде да се преведат парите и къде да се представи бележката. А ако си внесеш парите и са свършили местата...?