Признаване на оценка от изпит

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Признаване на оценка от изпит

Мнение от Don Horhe »

Здравейте :)

Имам едно мъничко въпросче, и се надявам някой да може да ми помогне. Ситуацията е следната:

Карал съм изпита по общо езикознание преди 2 години в английската филология и искам да ми се признае оценката тази година в китаистиката. Говорих с преподавателката, тя няма нищо против, даже ме насърчи да го направя. Всичко точно, само че не знам как става цялата тази работа. Предполагам, че се започва от канцеларията на ФКНФ в Ректората, но от там на къде, и идея си нямам. А и има една малка подробност, не си пазя студентската книжка от 2005'та. Помня си студентския номер и оценката, но самата книжка я нямам. Как бихте ме съветвали да постъпя? Благодаря предварително :)
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Вадиш си академична справка и там е отразена оценката ти и тогава канцеларията на ФКНФ! Мисля, че е това, особено щом има съгласие на преподавателя, но май трябва и решение на Декански съвет. Ще ти кажат в канцеларията. Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”