Ем, те го казаха специално за административното право, пък ще видим дали за всичко е такаEl написа:Денииии, ще се видим утре, още прозяващи се![]()
Както се пошегуваха в края на откриването - който не започне да чете от утре, да не се явява на януарската сесия. Ще видим, ще видим
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Love, life, meaning ...
OVER
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ППУ я има в програмата. Има една лекция в понеделник за целия първи курс. От 14 - 16h. Но виж за Политологията.. нямам идея. И аз се интересувам. Някой ако знае, да сподели инфо.aL` написа:Някой виждал ли е из университета програмата за лекциите по Политология, политически и правни учения или реторика ?
за реториката хмм Руменчев сигурно ще нахлуе в някоя лекция и за 2мин ще ви омае да ставате рано....за Политологията се надявам Я. Стоилов да чете лекции, но тия в съседната сграда са леко под пара в момента, та знае ли човек...loverlips написа:ППУ я има в програмата. Има една лекция в понеделник за целия първи курс. От 14 - 16h. Но виж за Политологията.. нямам идея. И аз се интересувам. Някой ако знае, да сподели инфо.aL` написа:Някой виждал ли е из университета програмата за лекциите по Политология, политически и правни учения или реторика ?
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
В правилника пише, че факултативните Не са задължителни. Че в дипломата за висше образование Не фигуриратq и че се явяваш на изпит Само ако желаеш. Ако не съм разбрала - поправете ме. Но именно затова се чудя каква е ползата от факултативните. И при положение, че И спорта е факултативен, а той е Задължителен, да не би и другите да са задължителни - латински, спорт, чужд език, въведение в правото?El написа:А изпити по факултативните дисциплини има ли?loverlips написа:А тази реторика и изобщо факултативните предмети, дават ли ни нещо?