2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

El написа:Денииии, ще се видим утре, още прозяващи се :P
Както се пошегуваха в края на откриването - който не започне да чете от утре, да не се явява на януарската сесия. Ще видим, ще видим :D
Ем, те го казаха специално за административното право, пък ще видим дали за всичко е така :) Иначе, кво, днес дори си беше интересно на моменти :) Най - много ми допадна обаче, когато, ако не бъркам, зам. деканът на ЮФ представяше преподавателите и когато започна с катедра по гражданско право цялата зала някакси дружно изказа едно не-дотам весело " ууууууууууууууууууу " :roll:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Сигурно има причина...И аз се израдвах на задружното викане, ама май беше от радост, не "ууу"... :roll:
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

got написа:Сигурно има причина...И аз се израдвах на задружното викане, ама май беше от радост, не "ууу"... :roll:
Еми, може аз да не съм разбрала - повече ми се чу като недоволство, но всичко е възможно :))) Съжалявам, ако съм объркала настроенията :wink:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Хм, абе май аз съм объркала, вярвай ми, по-логичното е да е недоволство, има защо. :twisted: Но човекът си има и фенове, така мисля, тези, които са се "порязали" просто не идват на откриването... :lol: Не знам...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Някой виждал ли е из университета програмата за лекциите по Политология, политически и правни учения или реторика ?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
IzoBeL
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от IzoBeL »

Днес 1ви поток имахме лекция по ОИТ ,как ви се стори? :)))
- Ще ми направиш ли едно хвърчило ?
- Не, ще те науча да летиш ! ...
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

IzoBeL написа:Днес 1ви поток имахме лекция по ОИТ ,как ви се стори? :)))
изкефи ме идеята за мишки в аудиторията(= бие малко на упражнения по анатомия, но..и това си носи чар(=
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

IzoBeL написа:Днес 1ви поток имахме лекция по ОИТ ,как ви се стори? :)))
Ами лично аз съм доволна :) Като изключим 'радостният' факт, че нямаше места. Но да се надяваме, че скоро ще се освободят такива :) Като гледам от нас се очаква да отсъстваме, за да има място за останалите :P
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

aL` написа:Някой виждал ли е из университета програмата за лекциите по Политология, политически и правни учения или реторика ?
ППУ я има в програмата. Има една лекция в понеделник за целия първи курс. От 14 - 16h. Но виж за Политологията.. нямам идея. И аз се интересувам. Някой ако знае, да сподели инфо.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

loverlips написа:
aL` написа:Някой виждал ли е из университета програмата за лекциите по Политология, политически и правни учения или реторика ?
ППУ я има в програмата. Има една лекция в понеделник за целия първи курс. От 14 - 16h. Но виж за Политологията.. нямам идея. И аз се интересувам. Някой ако знае, да сподели инфо.
за реториката хмм Руменчев сигурно ще нахлуе в някоя лекция и за 2мин ще ви омае да ставате рано....за Политологията се надявам Я. Стоилов да чете лекции, но тия в съседната сграда са леко под пара в момента, та знае ли човек...
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

А тази реторика и изобщо факултативните предмети, дават ли ни нещо? И btw някой ако може да ми разясни нещата с кредитите плс.. :)?
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

loverlips написа:А тази реторика и изобщо факултативните предмети, дават ли ни нещо?
А изпити по факултативните дисциплини има ли?
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

ест че дават и то най-важното-знание!
изпити има ако искаш...
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

El написа:
loverlips написа:А тази реторика и изобщо факултативните предмети, дават ли ни нещо?
А изпити по факултативните дисциплини има ли?
В правилника пише, че факултативните Не са задължителни. Че в дипломата за висше образование Не фигуриратq и че се явяваш на изпит Само ако желаеш. Ако не съм разбрала - поправете ме. Но именно затова се чудя каква е ползата от факултативните. И при положение, че И спорта е факултативен, а той е Задължителен, да не би и другите да са задължителни - латински, спорт, чужд език, въведение в правото?
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Moriarty написа:ест че дават и то най-важното-знание!
изпити има ако искаш...
Знанията да, разбира се, че те са от полза. Но въпреки това ме интересува по план как е. Ако разчитам на избирателната си способност, ще се насоча само към това което ме интересува :)
Заключено

Обратно към “Други”