Феминистки клуб

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Да, жените не са гадни по рождение, но по рождение не държат на интелекта. Мъжете разбират това в ранна детска възраст и стават лайна още от малки. Момиченцата стават жени, срещат се с лайната и ги намразват. После си правят дете, бракосъчетават се (Да, в тази поседователност.), развеждат се, провалят детето и то става наркоман или поне някой с много сериозни психически проблеми. :wink: После детето порасва, среща друго дете и историята се повтаря. Това е епохата на унисекса. :roll:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Amellie написа:... А Фройд е бил изкуфял перверзник...
:lol: :wink:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Фройд обяснява цялото ви съществуване, ама кой да слуша, като и без това никой не иска да приеме, че е примат... :roll:
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Jamesmagno написа:Да, жените не са гадни по рождение, но по рождение не държат на интелекта. Мъжете разбират това в ранна детска възраст и стават лайна още от малки. Момиченцата стават жени, срещат се с лайната и ги намразват. После си правят дете, бракосъчетават се (Да, в тази поседователност.), развеждат се, провалят детето и то става наркоман или поне някой с много сериозни психически проблеми. :wink: После детето порасва, среща друго дете и историята се повтаря. Това е епохата на унисекса. :roll:
Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силни :wink: /А това дали ще станеш наркоман,лунатик или шовинистична свиня,зависи само от теб.Изборът какъв да бъдеш-това е епохата на унисекса!!!
Е,ако искаш, и примат може да бъдеш-това също е част от избора :wink:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Amellie написа:
Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силни :wink: /А това дали ще станеш наркоман,лунатик или шовинистична свиня,зависи само от теб.Изборът какъв да бъдеш-това е епохата на унисекса!!!
"my dear boy, no woman is genious, they are decorative ......they never have anything to say, but they say it charmingly..."
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Street Spirit написа:'Айде да те довърша ...

"... Women represent the triumpf of matter over mind, just as men represent the triumpf of mind over morals." - подкрепям отчасти 8)

Но ето нещо друго, което ми допада - по Уайлдски ...

"Women are meant to be loved not to be understood..."
аз пък "подкрепям" изцяло и за 3те...
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

sapiente написа:Ето нещо, което много ме изкефи:

"- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всички блага, които си ми дал, но въпреки това не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре - казала радостно Ева - но къде е уловката?
- Ами, ще го създам при едно условие.
- Да?
- Както казах, той ще е много горд, затова нека го оставим да си мисли, че той е създаден пръв. Това ще бъде нашата малка тайна...казвам ти го като жена на жена..."
не мога да не го цитирам цялостно... изкефи ме, наистина :lol:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Amellie написа:Този сценарии може да е твоят,но в никакъв случай не е задължителен.Ако изобщо мъжете разбират нещо в ранна детска възраст,то това им остава до края,защото още там спира развитието им/само размерът на играчките е прогресивен и обратнопропорционален на интелекта/Момиченцата разбират,че могат да манипулират първо бащите си,след това и момченцата/т.нар мъже/,осъзнават,че може да нямат физическа сила,но притежават емоционална издържливост,която по-късно им дава сили да надмогнат привързаността към мъжа-задник и да продължат сами.Да вложат двойни и тройни усилия в професионално съревнование с мъжете,да отгледат децата си и да ги направят свестни хора/нали това,което не ни убива ни прави по-силни :wink: /А това дали ще станеш наркоман,лунатик или шовинистична свиня,зависи само от теб.Изборът какъв да бъдеш-това е епохата на унисекса!!!
Съгласен съм с всичко. Мога да кажа само, че това, дали ще станеш наркоман или престъпник или каквото там искаме, зависи в изключително малка степен от теб самия. Средета, опитът и възпитанието са решаващи при всеки избор. А напоследък благородните жени, желаещи да възпитат ангелчета, не се справят много добре със задачата. :roll:
Аватар
Moon_Flower
В началото бе словото

Мнение от Moon_Flower »

jantex написа:ЗА това ли иде реч :lol: :lol:

Изображение
О, да! :lurk:
Никога няма да е както някога, но някога може да е както никога!

Изображение
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

Аватар
pnikolov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pnikolov »

:laughing5: :laughing3: :laughing3: :hello1:, но въпреки това... :sign12:
http://www.nikolov.biz
http://www.bg-webmaster.com

КИМИ РАЙКОНЕН ФЕН ОТ 2001-ва!!!
КИМИСТ!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

sapiente написа:Ето нещо, което много ме изкефи:

"- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всички блага, които си ми дал, но въпреки това не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре - казала радостно Ева - но къде е уловката?
- Ами, ще го създам при едно условие.
- Да?
- Както казах, той ще е много горд, затова нека го оставим да си мисли, че той е създаден пръв. Това ще бъде нашата малка тайна...казвам ти го като жена на жена..."
:wav:
Истината излезе наяве!!! Мухахахаха! :twisted:
Не, свестни мъже има! Но забелязали ли сте, че тях винаги ги правим свои приятели или пък просто не ни привличат...хм... физически? Друга част от пък са заети. :(
Между другото- научно доказано е, че всеки пети мъж на планетата е моногамен! Просто се включете на режим search и това е! :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ама въпросът е, че му давате Адванст сърч и го ограничавате да търси само в папка Красиви и чаровни. Там няма много моногамни... Абе има, ама не за всички. :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Jamesmagno написа:Ама въпросът е, че му давате Адванст сърч и го ограничавате да търси само в папка Красиви и чаровни. Там няма много моногамни... Абе има, ама не за всички. :lol:
Именно бе джейми, понеже няма за всички ма полигамни, за да отговарят на търсенето. Основен принцип в икономиката, всяко търсене си намира предлагане.
Изображение

Изображение
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

При мъжете моногамията е противоестествена,затова са измислили многоженството.А че има изключения-има.Въпросът е за какъв период от време 8) Що се отнася до налудната мисъл,че грозните и добри момчета не изневеряват,това се дължи единствено на факта,че няма с кого.Стига да им излезе късмета с някоя яка кака обаче-веднага става ясно,че тихите води са най-дълбоки.Няма такова нещо като вечна вярност между хората,да не говорим пък за мъжете... :wink: :roll:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”