Студенти , които искат да се прехвърлят право?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Да дойда, ама само да изпълзя под една планина с документи за файлиране. Леле, ще пушим заедно. По червените обувки ще ме познаеш.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

ммм
утре ни е последната лекция
последен шанс ;-}
влез в залата и викай
пешо, пешо

- ако се обърне 1 висок,
кажи - не ти
и пак викай
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Как да не ме замерват с домати по главата директно. Не си разходих прелестните, ама прелестни червени и извисени обувки. :blob6: Изпуснах и посоледният влак, язък за хубавите обущета. angry9:
Нямам лекции, нищичко си нямам...И Пешо не видях...
Ако някой се смили на работещото Пикси,ех, колко ще съм благодарна!!!Имам един средно тъп въпрос, но много моля за отговор.По някакъв начин бяха ли отразявани присъствията, много съм бедна откъм такива и се тревожа това да не усложни нещата...Мерси, вие, които сте успели да бъдете - вие сте ми спасението.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Пикси вече отчаяно и истински моли: Лекции!!!! Нямам, нямам...като нямам. И нищо нямам.
И Пикси още моли някой много честно да й каже от задочниците дали имаше някакви присъствия. Обещавам да помагам практически (нали го разботя), ама ми трябва и теория.
ПОМОГНЕТЕ НА ПИКСИ!!!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

то и аз нямам грам лекции
аха-ха-ха-ха
ама работя по въпроса
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Работи, аз също нещо се опитвам, ама на...Ако успееш, моля, имай милост към Пиксито. За награда ще дойда с червените обувки, много съм чаровна с тях. :lol:
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право
Курс: първи

Мнение от dimeto »

нЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ПОСЪВЕТВА ДАЛИ АКО НЕ УСПЕЯ ДА ВЛЯЗА ПРАВО ще ми е по-лесно да се прехвърля после от задочно или от др. специалност(КОЯ?)? С какъв успех и след коя година(семестър)? Благодаря предварително!
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Лесно няма, ама аз само за прехвърляне от друга специалност мога да говоря. На мен ми казаха, че е нужно поне 5.50, аз за по-сигурно си изкарах 5.88 и чудото стана. Чакането е доста накрая, но пък иначе, като изключим как се изкарва успех по нещо, което не ме вълнува, беше лесно. Въпрос на попълване на една молба за преместване и изкарване на 2 удостоверения: за успех от I курс по моята стара специалност и такова, че имам успешно издържани приемни изпити.
Предполагам, че другото би следвало да е по-лесно.
При всички случаи - стискам палци и показалци.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”