Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ох,вече наистина и на мен започна да ми става смешно.Очевидно е,че не можете да се убедите. Тогава има два изхода - или се дръжте толерантно, или избягвайте комуникация по между си. Всички обиди, които си сипете и подхвърлянията, са ужасно смешни за страничен наблюдател :D
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

popfolk star написа:
gitty написа:
popfolk star написа:Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!! :lol: :lol: :lol: готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!
Не виждам нищо смешно!!!! :?: :?: :dontknow: :blob2: Още пове4е 4е пи4а който си си сложил /а на аватара - ногово копие можеш да видиш във всяко второ фолк заведение. Неговата визия е доста разпространена сред фолк средите....??!!! :tongue5: :lurk: Само да не вземеш да ми се обидиш!!! :sad8:
спокойно "бе бейби" на тебе точно не бих се обидила =) лоллз а "пича на аватара" го харесвам и ще го харесвам с каквито и дрехи да се облече или с каквато и прическа да се носи.. :lol: пък той си ги сменя често =)
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

gitty написа:
popfolk star написа:
gitty написа:
popfolk star написа:Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!! :lol: :lol: :lol: готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!
Не виждам нищо смешно!!!! :?: :?: :dontknow: :blob2: Още пове4е 4е пи4а който си си сложил /а на аватара - ногово копие можеш да видиш във всяко второ фолк заведение. Неговата визия е доста разпространена сред фолк средите....??!!! :tongue5: :lurk: Само да не вземеш да ми се обидиш!!! :sad8:
спокойно "бе бейби" на тебе точно не бих се обидила =) лоллз а "пича на аватара" го харесвам и ще го харесвам с каквито и дрехи да се облече или с каквато и прическа да се носи.. :lol: пък той си ги сменя често =)
Браво :lol: ,щом ти харесва няма лошо... :P Аз пък много харесвам Парис Хилтън, Мишел Бранч , Виктория Пратт и Виктор Уебстер.Последните двама много яки филми правят.г :!: х
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Аз пък днес пих натурален сок от банан.

...нужно ли е да правиш огромни цитати за да кажеш нещо, което дори не е по темата. Има лични съобщения - Изображение :)
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Ъпсурт имаха такава песен дето се пееше "Животът ти е поп фолк"... Някои явно са много засегнати и има защо. Тука става дума не за тея дето слушат чалга, а за тея които жевеят чалгарски живот. Мислят си, че откриват топлата вода или незнам какво, само щото са "фйешъън"... Малко ще изгрубея ама... хора вие собствени мисли имате ли? Или като видите някой с панталонче "пепел от рози" е супер гъзарско да му станеш клонинг? То да бяхте един и двама, ама... аз като се разхождам и гледам само с периферното зрение и имам чувството, че обикалям в кръг и се разминавам с 1 и същи човек по 20 пъти :lol:
Понякога се чудя тея хора имат ли някаква цел в живота ( освен кисненето по заведения и гримирането) ? Колко ли книги са прочели? Колко ли пъти са плакали на стойностен филм? Колко пъти казаха 4мерси" или "извинявай"... Какви интереси (освен това да са в крак с модата) имат те?

А дали завиждам на тези изкуствени кукли, за това че изглеждат така... сигурно... понякога им завиждам на лицемеритето с което твърдят, че винаги са били естествени и, че са били само 2 до 4 пъти с мъж :lol: Завиждам им ама друг път! Аз знам коя съм, имам собствена самоличност, и дори и да не съм "перфектна" съм си аз...
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Не прочетох до са к'во е писано ама без чалга як купон не става! :blob7:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

user-1209 написа:Не прочетох до са к'во е писано ама без чалга як купон не става! :blob7:
Става, става! Въпрос на индвидуалност, няма смисъл да спорим на тази тема.
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Sw1tched написа:
user-1209 написа:Не прочетох до са к'во е писано ама без чалга як купон не става! :blob7:
Не бе виж и аз не се кефя на чалга ама като се съберем 25 човека и пусна нек'во ретро примерно и не се кефат половината а на чалга стаа егати калабалъка .
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

user-1209 на тва му викам конформизъм
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

FataMorgana написа:user-1209 на тва му викам конформизъм
Малко ще се изложа, но какво е комформизъм имам идея ама ввсе пак по-точно. :lol:
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

уеднаквяване на мисленето,в твоя случай следване на мнозинството(ако че наистина не се кефиш на чалга)
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

FataMorgana написа:уеднаквяване на мисленето,в твоя случай следване на мнозинството(ако че наистина не се кефиш на чалга)
Начи примерно сам никога не съм слушал чалга ... ама има песни дето ме кефат и ги чувам по партита, а и на 2 големи вече почти всякаква чалга ме кефи... човешко е!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

popfolk star написа: Браво :lol: ,щом ти харесва няма лошо... :P Аз пък много харесвам Парис Хилтън, Мишел Бранч , Виктория Пратт и Виктор Уебстер.Последните двама много яки филми правят.г :!: х

Значи Парис Хилтън казваш..
Изображение --> ИзображениеИзображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

user-1209 написа:
Sw1tched написа:
Не бе виж и аз не се кефя на чалга ама като се съберем 25 човека и пусна нек'во ретро примерно и не се кефат половината а на чалга стаа егати калабалъка .
Това, че на ретро не става купона не значи, че само на чалга става :wink: . Няма нищо по-забавно от погото на Sepultura в хол с аквариум, телевизор, dvd, няколко секции и т.н. :D
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

Sw1tched написа: Това, че на ретро не става купона не значи, че само на чалга става :wink: . Няма нищо по-забавно от погото на Sepultura в хол с аквариум, телевизор, dvd, няколко секции и т.н. :D
има, имааа... :lol: изражението на родителите на домакина, като видят последиците :lol: :lol: :lol:
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”