Request: Магистратури за 2007/2008
- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
не е по катедри, а по факултети. така е подготвена и самата молба - една за целия факултет, като в отделни колони се вписват специалност и съответно програма в тази специалност. Аз кандидатствах по програми от специалност "Психология" и "Социология", но тъй като и двете са във ФФ съм подала една молба, на едно място, с описани съответните програми по специалности. подаването за ФФ става на етажа на факултета - мисля, че беше каб.61 (след библиотеката - 3 врати) - има табела на вратата.
Ако имате и други въпроси - давайте!
Ако имате и други въпроси - давайте!
- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хиляди благодарности, аз ще подавам в няколко факултета и затова така те мъча с въпросите
а на всичкото отгоре дипломите ни не са готови още и ще трябва с уверения да се оправям (поне така ми казаха в канцеларията без да упоменат как трябва да ги полъня), така че стискай ми палци и отново благодаря за отзивчивостта 
Never give up on the good times!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
и аз съм без диплома още, но утре ще ходя да си взема т-нар. уверение, то си е попълнено, не трябва нищо да попълваме и после на обиколка из факултетите и паричния салонMissMarple написа:Хиляди благодарности, аз ще подавам в няколко факултета и затова така те мъча с въпроситеа на всичкото отгоре дипломите ни не са готови още и ще трябва с уверения да се оправям (поне така ми казаха в канцеларията без да упоменат как трябва да ги полъня), така че стискай ми палци и отново благодаря за отзивчивостта
Като птичка в небесата 
Здравейте! Аз имам следния проблем. Вече си подадох документите - дотук добре. Но в момента ми се налага да бъда извън София и се чудя как бих могла да науча датите за събеседванията. Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна. Интересувам се от датите за събеседвания за програмите по Лингвистика и Преводач-редактор в специалност Българска филология. Благодаря предварително!
Здравейте,имам следният (тъпичък) въпрос, утре в 9 е интерюто за Трудова и Организационна псохология, някой знае ли какво представлява това интервю в смисъл не какво ще си бъбрим, а прав ли съм като предполагам, че ще отидат примерно 100-150 човека, ще влизат по един и ще си изчакаме чакалото 5 и повече часа, питам защото няма да ми е за пръв път..., но ако по този начин е устроено интервюто то може да не се ходи в 9, а примерно в 10 или 11...Много благодаря предварително ако някой може да внесе светлинка в тунела... 
Аз също ще се явявам на това интервю и за разлика от теб, дори не съм наясно за какво ще си бъбрим. Аз също споделям твоите опасения, че 150 души се тресат от напрежение пред една врата и влизат един по един, за да обяснят колко важно е за тях да са в програмата. Въпросът ти не е тъп, но понеже не очакваш различен отговор, от този, който сам си даваш, го определяш като такъв. Желая ти успех на интервюто! Ако пък внесеш някаква яснота по темите и начина на провеждане ще съм ти благодарна.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Ти чакането го остави, ами интервюто ... ами двете такси ... Още в началото на темата отправих въпрос "На колко интервюта трябва да се явя, ако кандидатствам в една специалност с един и същи изпит по две програми?" Въпросът беше резонен, защото очаквах точно това, което се случи. Но СУ толкова е свалил нивото, че и стотинки ще почнат да изстискват - например за вход. Всеки бакалин би завидял на лекотата и гьонсуратлъка (съжалявам за тази българска дума, ама много ми се връзва), с която елитните преподаватели от СУ се пазарят. Много ми се ще да кажа на всички млади колеги, които сега за първи път влизат в Алма Матер - не позволявайте да ви манипулират - правото е на ваша страна! Лично аз не съм пропускала момент да си го търся, но и това си има своята цена. И то каква ...
Имам въпрос свързан с класирането- за всички ли излиза на 18-ти или може и по-рано? В петък бях на събеседване, изпитаха ни и накрая ни казаха оценките, но не и кой ще бъде приет. Е, долу-горе се разбра кой е вътре защото ние си направихме класиране, но комисията каза, че официално ще излезе на 18-ти защото има хора, който кандидатстват на повече от едно място. Докато си правехме класиране изникна и друг въпрос- класирането по желания ли ще става или по магистърски програми? Например един човек кандидатства в две програми в един факултет. Балът му стига и за двете. Въпросът ми е дали ще го класират по първото му желание или ще го класират и в двете ( като втората естествено му е второ желание) и той да си избере. И като освободи място в едната това място ще се запълни на второ класиране от някой, който е бил под чертата на първо. Аз мисля, че би трябвало да го класират само по първото му желание, но нека ако някой знае как ще става класирането да напише защото колегите смятат, че не е така както го мисля.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!