и се извинявам за постоянното нахълтване и изнизване..
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
Ние сме в 25та само в определени лекции
спокич няма да я окупираме напълно..за сега имаме лекции само на третия етаж. НА времето имаше един сериал "Болница на третия етаж" много ми харесваше
А днес по ЕЗИКОЗНАНИЕ щях да умрааааа!!!! Връщам си думите назад...накрая на такава лигоч ме удариии от нямане на ккаккво да се правиииииииииии
А днес по ЕЗИКОЗНАНИЕ щях да умрааааа!!!! Връщам си думите назад...накрая на такава лигоч ме удариии от нямане на ккаккво да се правиииииииииии
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Екстра са снимките
А зала 1 изглежда толкова голяма, някаква фотографска илюзия се е получила.
Относно езикознанието... СПАСЯВАЙТЕ СЕ ХОРА!!!
Слава на Бог, Буда, Кришна, Алах и там още който има, ще ми признаят оценката от изпита по езикознание, който карах преди 2 години. Направо ви съжалявам колеги откачалки (хайде сега, не можете да откажете, че всички в ЦИЕК имаме бръмбари в главата
). Тази женица, която ни чете лекцията днеска е някакъв луд учен и съм сигурен че на няколко пъти достигна душевен оргазъм днеска докато чете.
Относно езикознанието... СПАСЯВАЙТЕ СЕ ХОРА!!!
Последно промяна от Don Horhe на 03 Окт 2007, 16:57, променено общо 1 път.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Сигурно си била с другата женица
ехх не им помня имената ама една по-младичка
о да с нея е песен...
Хорхе
ПРАВ СИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Другият път съм отзад ако искаш ела да се присъединиш
аааа ама ти гад мръснаа няма да имап изпитттт ваййй забравиххх
извинявай за епитетите ама направо ти завиждам зверски..... кажи някой съвет как да се справя с туй чудо 
Хорхе
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Незнам какво да ти кажа... то при нас материала беше мноооого по-малко, преподаваха ни на английски, така че ни щадяха. А и то лесно се преписваше. Бяхме към 130 човека група на изпита в една огромна зала и кой ще гледа дали преписваш или не. На него изкарах 5,50 но поради теста за който тя днеска говори (на който май имах 2) ми писаха 4,50 в книжката. Мислех да си я повишавам тази година, но като гледам как стоят нещата тук, 4,50 е една златна оценка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
Александър
- Танцуващия с клавиатури