u can do it ! утре ше се позапознаемМила написа:може ли да се джойна в чакането?rueva написа:мармаладче, заедно ще я чакаме хьахьNoel написа:i az![]()
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
-
Sun4o-f
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)))
Зравейте сладури,абе имам тука малко въпроси относнo 1 година задочници Пиар Smile)) Прехвърлих се от Педагогика тази година и съм приета Пиар,ама задочно и нали знаете СУ такива неща не ги изчислява много,айде ако някой има представа, познат да му пусне едно мое кю като връзка за контакт да ми разясни къде да ходя, до кога въобще има лекции има ли още... Smile)) кю-то ми е 295493414 Wink Мерси много,ако някой прочете месажа Wink
Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Айде бе, споделете впечатления... толкова ли ви изплашиха още от първата седмица? Тц, тц, тц, да не повярва човек...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
миии най-голямо впечатление ми направи задушевната атмосфера в 61 аудитория... и както каза някой : "Колеги, не закъснявайте, щото ще седите прави!" ИБЖ изглежда интересно, възлагах големи надежди на социалната психология, ама нещо не ме кефи, докато от социологията и история на книгата съм възхитена. И успях да открия библиотеката на фиологиите, цели 2 пъти при това...

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
История на книгата и ИБЖ те кефят? Късметлийска. Социалната психология ЩЕ ти хареса. Гарантирам.
Не подценявайте ИТ лекциите! И пишете, когато ходите на лекции във ФФ за проф. Гергове. Не изпускайте упражнения при ас. Загоров и се дръжте консервативно. Разбирайте го, както искате.
Не подценявайте ИТ лекциите! И пишете, когато ходите на лекции във ФФ за проф. Гергове. Не изпускайте упражнения при ас. Загоров и се дръжте консервативно. Разбирайте го, както искате.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Моите първи впечатления са...хм..горе долу!Програмата е гадно направена...с дупки от по 5 часа...
!За съжаление сме 3-те специалности в някакви малки залички(казвам малки защото за 3-те спец.са наистина малки,и винаги мн хора остават прецакани и прави...),но както се казва не може да има пълно щастие,нали?
Иначе съм във възторг от упражнението по Соц.психология,беше мн забавно и интересно,докато ИБЖ...малко си беше суховатичко...
А медийното право-наистина ли толкова трудно при доц.Огнянова?
Не е лесно!
- Nuc
- От дъжд на вятър
мхм... Нели Огнянова... ми не че искам да ви плаша ама там е меко казано трудничко... и курсовите работи, и изпита... може да се каже че това беше единствения изпит за който учих мега сериозно и накрая имах 4... иначе другите неща... учудвам се как ви е интересно ИБЖ... като ви даде да четете "Държавност преди държавата" сигурно пак ще ви е забавно
но иначе първи курс са си добре нещата... като гледам на кви лекции ходят колегите ми във втори... как ще си вземам изпитите не знам...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
На мен ми са ми интересни Увод в книгоиздаванегто, Социология, История на книгата, донякъде Социална психология, всъщност втората лекция ми беше скучна. ИБЖ ми е откровено скучно, защото не се казва нищо конкретно, някакви прецзентации там се правят, ама ми някакво е странно, а изискванията са доста. На Гергова се дразня за това, че пише отсъствия като в училище и заплашва с недопускане до изпит. Не, че за мен е проблем, аз така и така винаги си ходя, ама не за всички е така. А за "задушевната атмосфера" в зала 61 Мила е съвсем, съвсем права - това е абсолютно безобразие. :/ Добре, че днес по ИБЖ половината не дойдоха, та нямаше правостоящи, май даже и свободни места имаше, ама не съм много сигурна....
fragile, мерси за съветите, ужасно са ни нужни, много мило от твоя страна^^ Бтв, поясни се за консервативното държане при асистент Загоров?
fragile, мерси за съветите, ужасно са ни нужни, много мило от твоя страна^^ Бтв, поясни се за консервативното държане при асистент Загоров?
~ Кътчето ~
-
безидеен
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нямам какво да кажа, освен по Социология да не преписват!!!!Шепот написа:На мен ми са ми интересни Увод в книгоиздаванегто, Социология, История на книгата, донякъде Социална психология, всъщност втората лекция ми беше скучна. ИБЖ ми е откровено скучно, защото не се казва нищо конкретно, някакви прецзентации там се правят, ама ми някакво е странно, а изискванията са доста. На Гергова се дразня за това, че пише отсъствия като в училище и заплашва с недопускане до изпит. Не, че за мен е проблем, аз така и така винаги си ходя, ама не за всички е така. А за "задушевната атмосфера" в зала 61 Мила е съвсем, съвсем права - това е абсолютно безобразие. :/ Добре, че днес по ИБЖ половината не дойдоха, та нямаше правостоящи, май даже и свободни места имаше, ама не съм много сигурна....
Това е моя съвет, аз тоз иизпит го взех с 2.50

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ъъъъ? До 2.99 не е ли Слаб (2)?
Колкото до преписването - не им убивай кефа, де... сега тепърва имат да чуят за бездната, за мракобесните последствия и т.н.т. Дай да си мълчим като кос на яйца и да ги оставим да се радват!
Колкото до преписването - не им убивай кефа, де... сега тепърва имат да чуят за бездната, за мракобесните последствия и т.н.т. Дай да си мълчим като кос на яйца и да ги оставим да се радват!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Я разкажете какво представляват изпитите по социология, социална психология, ИБЖ? Има ли устни изпити в първи курс? Аз днес си получих курсовата по ИБЖ и свят ми се вие още.
Ще го мисля.... Уф. 
~ Кътчето ~