Новата вокалистка на Найтуиш
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Господи!
Аз съм последната, която трябва да се изказва за една група, която никога не съм харесвала и от която знам някакви си 10-ина песни, но...
Лелеее, сега чух части от песните на новата им вокалистка! Ама тя наистина ми звучи отчайващо не-Nightwish! Искам да кажа, ... и аз не харесвах визията на Таря, и на мен, както и на Crematory ми се струва ужасно студена, но не може да й се отрече, че има глас и знае как да го използва. А тази... не мога да съдя за гласовия й капацитет, но мога честно да си призная, че не ми звучи добре...
Да, това не са онези Nightwish, които не харесвам. Но тези ги харесвам още по-малко.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
И аз го гледах този клип... много зле! Жалко за останалите от групата, за момчетата - толкова си ги харесвах всички когато и Таря еше а сега с тази изобщо не приличат на себе си... пфф гадна е, изобщо не се държи добре и явно и не знае как да се държи пред тая камера! И защо се клати така!??!Crematory написа:Гледах клипа на Амарант...е на моменти се кълчи като на поп-концерт...
И добре, да оставим визията... идва ред на по-важното, на гласа й... за него мога да кажа отново същото като и за клипа - отвратителен е!!! В случая визията и гласовите възможности се припокриват.
Не не... едвам го изгледах клипа, имат късмет че е кратък.
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Аха, и аз такаКалев написа:А за кълченето - наистина е много странно.Имах чувството, че гледам Аврил Лавин.
Според мен хубавата музиката е съчетание от техника, мелодия, поезия и визия. Сега Nightwish губят по два от тези пункта.aPathetic написа:Пък аз си мислех, че истинските фенове слушат музиката, а не я гледат
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
и как според теб е правилно да наричаме един изпълнител? певец/певица?minstrel написа:btw, не е правилно да казвате ВОКАЛИСТКА и ВОКАЛИСТ.С думата ВОКАЛ означаваме гласните, излиза че певицата пее само
ААА, ООО, ИИИ и така нататък...
за мен универсално понятие е вокалист (за мъжки и женски род), а вокал, както каза и ти, е партия, при която се пеят само гласни...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
http://youtube.com/watch?v=VHQcN5KVZcs
Марко като вокал. По-добре се справя от Анет. Могат и без нея
За съжаление за познати като група с женски вокал и 
Марко като вокал. По-добре се справя от Анет. Могат и без нея