ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Нямате отделно лекции и отделно упражнение по политическа география. Всичко е едно и практически си е лчиста лекция. Карастоянов ви диктува, вие си пишете и малко си бърборите за футбол по някое време. Но ви препоръчвам философия вместо ПГ, ако искате да минете по-лесно, защото изпитът е много по-лесен. Бях го написал и преди. Но ако ви влече ПГ, това че ще поучите малко повече, нека не ви спира. Аз си ходих на ПГ, а не на философия. А всъщност можете спокойно да отидете и на двете.Evgencheto написа:Дали някой от по-големите може да ми разясни нещо относно програмата - казаха ни да ходим тази седмица само за лекции, но утре от 8 имаме лекция плюс упражнение и то по избираема дисциплина(политическа география), а никой все още не е записал каква избираема дисциплина иска...Та въпроса ми е дали трябва да ходиме за тази лекция плюс упражнение или да си идем по късно, когато имаме само лекция?
П.С. Нещо се обърках са тази програма и затова задавам такива въпроси
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Franchesca
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
ей ме и мен ... върнах се
то ако Бояджиев ( ех КРЕМИКОВЦИ)-) не е ще е Патарчанката
имахме ли вече лекиии, някой да пише че да снимам
че нещо почнах да бачкам и е голям шитттттт

то ако Бояджиев ( ех КРЕМИКОВЦИ)-) не е ще е Патарчанката
имахме ли вече лекиии, някой да пише че да снимам
че нещо почнах да бачкам и е голям шитттттт
ех колега как изкара.....? Тамън ми трябваш те питам нещо за някои неща за които знам че ще ми кажешpity86 написа:Etoi toq forum se napalni da mu se nevidi.... na vsi4ki novaci... dobre do6li.... nema da sajalqvate 6tot specialnostta si e hubava... no da ne se zablujdavate ot silniq parvi semestyr 6tot toi e mnoo lesen posle stava po gadno .... ma zaseag tva ne vi kasae i se nadqvaite da ne vi orejat praktikite 4e naposledak se gavrqt malko .... pa moje i da posetq nqkoq lekciika.... vijdam 4e ima posledovateli ot angliiskata ... haha tva e dobre... picata si var6i raltata i bat stoiko ako e o6te tam ... trqaa idem go vidq ... ta da ne se otnasqm .... s dve dumi (sorry 4e pi6a latinica ma sega sam v 6ibanoto USA ) ma si idvam de do 2-3 dena ta na vsi4ki novobranci uspe6no sledvane , a na ostanalite te si znaqt ve4e ko gi 4aka .... i specialno za Delqna ...
мда
Ми Митко,( май така се казваше феллблейд) аз съм 2005 випуск май... ще се видим в коридорите некъде.... иначе
иначе вси4ки на философия , а при Бояджиев да нема деколтата че става страшно...
Гале, гале тая държава има две лица.... аз попаднах на лошото- Флорида аут ъф сизън .... или с две думи лятото на Флорида- пенсионери , малко работа и никво забавление
Ама сега ще си ме питаш за тва онова .... лел тряаа ида и на некоя лекция ... че ми се вдишва от академичния въздух на ГГФ-то...
а и ако някой знае кога тряаа ида в унито н алекции в понеделник, да ми каже
иначе вси4ки на философия , а при Бояджиев да нема деколтата че става страшно...
Гале, гале тая държава има две лица.... аз попаднах на лошото- Флорида аут ъф сизън .... или с две думи лятото на Флорида- пенсионери , малко работа и никво забавление
Ама сега ще си ме питаш за тва онова .... лел тряаа ида и на некоя лекция ... че ми се вдишва от академичния въздух на ГГФ-то...
а и ако някой знае кога тряаа ида в унито н алекции в понеделник, да ми каже
- Fellblade
- От дъжд на вятър
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
- Обратна връзка:
pity86, значи сме учили 2 години в една смяна.
А в четвъртъка влязоха двама откачени по ОФГ и си разправяха вицове един на друг и си се забавляваха... час и половина голям смях беше
А в четвъртъка влязоха двама откачени по ОФГ и си разправяха вицове един на друг и си се забавляваха... час и половина голям смях беше
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!