Ти червен килим и фанфари ли очаквашеKemchev написа:Много тъпо беше
Откриването във ФМИ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да беше дошъл да сгъваш. Щеше да ти стане остро.Kemchev написа:Много тъпо беше
Зайци, идвайте да си земате книжките.
Преди малко дойдоха две мацки - от информационни системи и информатика. Обслужих ги.
Така че днес съм до 19.00 тука. За утре не мога да кажа. Елате, за да не се наложи да правите посещение при Харизанова.

- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Топла-топла новина.
Всичко върви по план. Идват при мен душиците.
Самата Роска дойде и я познах още от вратата. Не очаквах да е такова миньонче. От снимката си я представях малко по-височка. Горкичката сякаш се стъписа - да те познаят от вратата. Посочих й факта, че 70-80% от МиИ първи курс са дами. Тя се надявала повече да са мъжете. Ееее как. Има ги. От горните курсове.
Сега очаквам и госпожица Фрущукова.
Иначе всичко е на шест. Гледам си сериали в клуба, върви The Voice... няма грешка. Нет в момента не се предлага, защото ще има нова информационна система. Първите дни на третия курс малко ми е, казано по пловдивски - айляк. Ще видим нататък.
Всичко върви по план. Идват при мен душиците.
Самата Роска дойде и я познах още от вратата. Не очаквах да е такова миньонче. От снимката си я представях малко по-височка. Горкичката сякаш се стъписа - да те познаят от вратата. Посочих й факта, че 70-80% от МиИ първи курс са дами. Тя се надявала повече да са мъжете. Ееее как. Има ги. От горните курсове.
Сега очаквам и госпожица Фрущукова.
Иначе всичко е на шест. Гледам си сериали в клуба, върви The Voice... няма грешка. Нет в момента не се предлага, защото ще има нова информационна система. Първите дни на третия курс малко ми е, казано по пловдивски - айляк. Ще видим нататък.

- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хаха, аз си имам оправдание - мързел, а и като не съм от дългоухите вече не е толкова интересно на 1-ви 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Госпожица Ф(У)рущукова всъщност! Ама да побърза, моля, че след малко аз си тръгвам от клубчетоБeтон написа:Сега очаквам и госпожица Фрущукова...
Няма да те коли никой, спокойно! Но ако си с по-слаби нерви, първия път по-добре влез с някой приятел в 111Tanparmaiel написа:Това явно е зплаха. Каква е тая опасност, дето ни горзи?
П.П. Взела съм си книжката, не ме колете!
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Малко offtopic:
Инспектор отишъл в лудница за функционално засегнати математици (т.е. всеки се мисли за функция) за да провери дали някой не се е оправил. Събрал ги всичките и извикал:
- Сега ще ви диференцирам…
Всички се разбягали с изключение на един.
- Ти що не бягаш? - с надежда го попитал инспектора.
- Пука ми на аргумента, аз съм Е на Х-та - отвърнал той.

Инспектор отишъл в лудница за функционално засегнати математици (т.е. всеки се мисли за функция) за да провери дали някой не се е оправил. Събрал ги всичките и извикал:
- Сега ще ви диференцирам…
Всички се разбягали с изключение на един.
- Ти що не бягаш? - с надежда го попитал инспектора.
- Пука ми на аргумента, аз съм Е на Х-та - отвърнал той.