Първи ден в СУ?!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор

Тази година ще бъдете:

1 курс
470
83%
2 курс
58
10%
3 курс
19
3%
4 курс >>
17
3%

Общо гласове: 564

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

//offtopic
Бетон случайно да даваше днес книжките наа.. абе до момичето с червено, до информатиката ? :) Щях да питам дали си ти..аз бях с черна блуза, раздавах папките :) и пих бира хаха
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Бетон беше до арти
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

J`E`K`O написа:Бетон случайно да даваше днес книжките наа.. абе до момичето с червено, до информатиката ? :) Щях да питам дали си ти..аз бях с черна блуза, раздавах папките :) и пих бира хаха
Ае кво ми се правиш? Нали заедно заглеждахме първокурсничките. :lol:
Аз обаче още търся Роска и Милена и още и още. :lol: Изтърваха... изтърваха... да си вземат книжките :lol:
Не че нещо, ама утре трябва да си ги търсят от Харизанова :twisted:
Methuselah написа:Бетон беше до Арти
Да, и до Ели. Бях й шернал Арианата си :) В това каре добре вървеше работата, въпреки че не съм доволен. Останаха нераздадени книжки.

п.п. Ииййй. Това Старобрно още държи. Като по чудо обслужването в Черешата беше на ниво. Имаха да ми развалят 10 лв.
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

аз издирван Таня :) хаха и бирата с никого никога не шервам :))) Иначе от информатиката имаше една Ваня, чак с нея ходих да и показвам къде са списъците за спорт :) хаха

ех...първокурснички :)
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Лелеее...
А едни направо ме изпълниха. Бяха спрели самия Сосков да питат къде могат да се запишат за спорта. И Декана дойде до мен, Ели и Антонина да ни пита къде-що са нещата. Обяснихме им на зайците. И накрая ги питахме как успяха от толкова хора, точно декана да интервюират. Те си нямаха и на понятие кого са спрели. И то за некъф тривиален въпрос.
А списъка беше точно до програмите.
В Ректората като бях заведох една мадама от Философския факултет да си види кога й е Откриването. Онея от СС бяха залепили Откриванията на факултетите само на едно место. Не ги видях на друго место!!!
Нека онея отворковци със смахнатите никове "ss-izborite" и прочие да обяснят на други места залепяли ли са. Да, за откриването в Ректората на много места, но за факултетите само отдясно на входа във вътрешния двор.
Изображение
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Айде открихме и тая академична година! А честито да ни е! :wav:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чух :roll:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз отидох на откриването, видях се с един приятел, качихме се горе, не можахме да чуем абсолютно нищо (тея хора за микрофони не са ли чували?) и се изнесохме преди да сме умрели от жега. После отидох в О!Шипка с една приятелка 3 курс английска филология и колегите й и се върнах направо за откриването на ФКНФ.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

wwayfarer написа:Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чух :roll:
Обърка понятията. Не освободих местото си на лелката. На една мацка. 8) Лелката ме заговори. ;)
Значи и аз сигурно съм те видял.
За работата ти по разследването и предположенията получаваш отличен. :lol:
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ти хубаво си отстъпил мястото на мацката, но преди 2 часа къде беше, че компютърният кабинет в ФМИ беше затворен. Водих ти една мацка от ...май софт. инженерство и нейна колежка, едната искаше да си вземе книжката :) Не беше Вероника ама..какво да правим сега :)
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Къде ли? Настанявах се в студентски. За жалост не мога да бъда на две места едновременно. :?
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ее бравос ;) Мен не ме взеха на общежитие..гадове :) Иначе видях в една друга тема си писал че мацката от Инф. системи е дошла :) Дано е била доволна от услугите ти. А тази от информатика и нея ти я водих по едно време, ако беше с един камуфлажен панталон, с русо-червеникав цвят на косата :))
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не, още не съм получил такова посещение.
Така че съм в очакване.
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Бeтон написа:
wwayfarer написа:Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чух :roll:
Обърка понятията. Не освободих местото си на лелката. На една мацка. 8) Лелката ме заговори. ;)
Значи и аз сигурно съм те видял.
За работата ти по разследването и предположенията получаваш отличен. :lol:
не, знам, че на мацката. не се изразих правилно :) сега съм за 6+ :wink:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Йееей, първият учебен ден мина добре. Малко гъчканица беше ама скоро сигурно ще оредеем :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”