Бетон случайно да даваше днес книжките наа.. абе до момичето с червено, до информатиката ?
Първи ден в СУ?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ае кво ми се правиш? Нали заедно заглеждахме първокурсничките.J`E`K`O написа:Бетон случайно да даваше днес книжките наа.. абе до момичето с червено, до информатиката ?Щях да питам дали си ти..аз бях с черна блуза, раздавах папките
и пих бира хаха
Аз обаче още търся Роска и Милена и още и още.
Не че нещо, ама утре трябва да си ги търсят от Харизанова
Да, и до Ели. Бях й шернал Арианата сиMethuselah написа:Бетон беше до Арти
п.п. Ииййй. Това Старобрно още държи. Като по чудо обслужването в Черешата беше на ниво. Имаха да ми развалят 10 лв.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Лелеее...
А едни направо ме изпълниха. Бяха спрели самия Сосков да питат къде могат да се запишат за спорта. И Декана дойде до мен, Ели и Антонина да ни пита къде-що са нещата. Обяснихме им на зайците. И накрая ги питахме как успяха от толкова хора, точно декана да интервюират. Те си нямаха и на понятие кого са спрели. И то за некъф тривиален въпрос.
А списъка беше точно до програмите.
В Ректората като бях заведох една мадама от Философския факултет да си види кога й е Откриването. Онея от СС бяха залепили Откриванията на факултетите само на едно место. Не ги видях на друго место!!!
Нека онея отворковци със смахнатите никове "ss-izborite" и прочие да обяснят на други места залепяли ли са. Да, за откриването в Ректората на много места, но за факултетите само отдясно на входа във вътрешния двор.
А едни направо ме изпълниха. Бяха спрели самия Сосков да питат къде могат да се запишат за спорта. И Декана дойде до мен, Ели и Антонина да ни пита къде-що са нещата. Обяснихме им на зайците. И накрая ги питахме как успяха от толкова хора, точно декана да интервюират. Те си нямаха и на понятие кого са спрели. И то за некъф тривиален въпрос.
А списъка беше точно до програмите.
В Ректората като бях заведох една мадама от Философския факултет да си види кога й е Откриването. Онея от СС бяха залепили Откриванията на факултетите само на едно место. Не ги видях на друго место!!!
Нека онея отворковци със смахнатите никове "ss-izborite" и прочие да обяснят на други места залепяли ли са. Да, за откриването в Ректората на много места, но за факултетите само отдясно на входа във вътрешния двор.

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Айде открихме и тая академична година! А честито да ни е! 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чух 
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Аз отидох на откриването, видях се с един приятел, качихме се горе, не можахме да чуем абсолютно нищо (тея хора за микрофони не са ли чували?) и се изнесохме преди да сме умрели от жега. После отидох в О!Шипка с една приятелка 3 курс английска филология и колегите й и се върнах направо за откриването на ФКНФ.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Обърка понятията. Не освободих местото си на лелката. На една мацка.wwayfarer написа:Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чух
Значи и аз сигурно съм те видял.
За работата ти по разследването и предположенията получаваш отличен.

не, знам, че на мацката. не се изразих правилноБeтон написа:Обърка понятията. Не освободих местото си на лелката. На една мацка.wwayfarer написа:Бетон, сигурна съм, че на откриването в аулата бях до теб! Чух как след като ректора каза тва за гръбначния мозък, ти почна да викаш "Браво, браво!". Също чух да обясняваш, че си си освободил мястото на една лелка, когато ти каза, че високите трябва да са по назад. няма начин просто..ххьахьхахах като няква клюкарка съм ама беше пред мен и чухЛелката ме заговори.
Значи и аз сигурно съм те видял.
За работата ти по разследването и предположенията получаваш отличен.
- Methuselah
- Легендарен флуудър