Английска Филология
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
И тоя път няма да го взема тоя дебат.
Навремето казвах: Я учим, колко да не зАспим, он ми пише, колко да минем.
Ако и сега го кажа ще съм наполовина прав. Пусти мързел. Добре, че изпита не е фатален. Ще си го повлача малко.
Ех... спомням си какво ни говориха в началото на тия лекции... че е за да ни улесни... да ни помогне да работим с английски по лингвистични въпроси... да се научим да дебатираме... ЧУШКИ!!! Как ни помогна, не е истина! А върхът на нахалството ще е сегашните първокурсници да го нямат - решили даскалите, че им се е провалил експериментът и айде да не мъчим и другите... Ей тогава пак ще се нахълтвам по стаите да се гавря с отговорните! Навремето само за кеф се подигравах с администрацията, както правеше Астерикс в едно филмче, ама сега ще ги избия, ако посмеят!
Навремето казвах: Я учим, колко да не зАспим, он ми пише, колко да минем.
Ако и сега го кажа ще съм наполовина прав. Пусти мързел. Добре, че изпита не е фатален. Ще си го повлача малко.
Ех... спомням си какво ни говориха в началото на тия лекции... че е за да ни улесни... да ни помогне да работим с английски по лингвистични въпроси... да се научим да дебатираме... ЧУШКИ!!! Как ни помогна, не е истина! А върхът на нахалството ще е сегашните първокурсници да го нямат - решили даскалите, че им се е провалил експериментът и айде да не мъчим и другите... Ей тогава пак ще се нахълтвам по стаите да се гавря с отговорните! Навремето само за кеф се подигравах с администрацията, както правеше Астерикс в едно филмче, ама сега ще ги избия, ако посмеят!
ЛЕ-ЛЕ,как така първокурсниците няма да дебатират като нас???!!!
Възмутена съм,явно ние сме това поколение "на експериментите" от училище още ,та и сега ...
Иначе за самия изпит,хм,дано да съм успяла,писах,обяснявах се,пък на 9-ти септ. ще се установи
Не трябваше ли проф. Пенчева да е ,а не Събев и Тинчева?!Както и да е.За въпросите,2 + група,"Genetic relatedness between languages..бла-бла,а другия беше textuality,cohesion,coherence.На мен ми се видя,че сме мнооого хора,явно дебата нещо не е много сполучлива идея,знам ли,щом го махат,ех!

Иначе за самия изпит,хм,дано да съм успяла,писах,обяснявах се,пък на 9-ти септ. ще се установи
The empires of the future are the empires of the mind.
Re: :))
А така! С дипломатичност, добро настроение и добри намеренияgalkataa написа:Sw1tched spoxy в крайна сметка просто ще сте късметлийчета за разлика от нас....по скоро ще гледаме на кръв преподавателите майако нямате дебат тая година може да наминем покрай вас да почерпите....xixi:P