Как родителите възприемат гаджетата ви?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

знаех си .... :roll:
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

Гаджето ми и родителите ми не се познават.. Всъщност никога не съм запознавала родителите си с момче и така хич не ми е зле и аз не съм се запознавала с нечии родители. Най-много да покажа някоя снимка. Или да разкажа някоя изсторийка.
Родителите ми са много тактични - не са си позволявали да критикуват приятелите ми или "гаджетата ми". А и с майка ми сме си един отбор - когато преживявам криза, обикновено тя ми действа много успокояващо. Абе въобще съмнявам се да имам големи проблеми. А брат ми не се интересува нито на йота с какви излизам - след като не сме женени, какво да го занимавам. :)
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Когато майка ми си е в БГ (хубавото е, че се случва веднъж годишно за няколко дни) доста стабилно ме разпитва за приятелките ми, а аз тактично си мълча. Баща ми го интересува изключително слабо, най-много да иска да му покажа някоя снимка и то, ако сме били поне 1 месец с момичето (не съм много-много по дългите връзки :lol: )

Абе - идилия :)
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Koral написа:Гаджето ми и родителите ми не се познават.. Всъщност никога не съм запознавала родителите си с момче и така хич не ми е зле и аз не съм се запознавала с нечии родители. Най-много да покажа някоя снимка. Или да разкажа някоя изсторийка.
да бе и на мен ми е много странно, по разни филми примерно като дават - "кога ще ни запознаеш с него/нея" или по списанията като пишат колко сериозна стъпка е това. ми аз пък си мисля, че мога година да ходя с някого и да не го запозная с нашите, притрябвало му на човека. а и много мразя така - едва ли не, специално го доведи да го видим - той да не е животинче за изложба, ба*и, да се скъсат да го оглеждат и разпитват, че после и тъпи коментари да търпя, айде нема нужда :twisted:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Queen_Of_Snow
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Queen_Of_Snow »

ъмм... вече доста са ми свикнали... почти не им прави впечатление с кого излизам :D
Изображение
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

ами майка ми се интересува доколкото да има някаква представа за него, пък и аз не ги менкам през ден,така че като получи информация тя важи доста време. баща ми каквото иска научава от нея. не ми се месят иначе, това си е моя работа, по техни думи.
everything is gonna be alright!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

ако си сигурен,че човека до теб е читав не ти трябва да знаеш мнението на мама и тати .а да те запознава с неговите - опазил ме Бог :D
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Майка ми много харесва гаджето ,баща ми няма право на глас,така че си живея спокойно. :)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Майка ми харесва приятеля ми доста, баща ми само е чувал за него май, всъщност не знам.
Изображение
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ми наще май го харесват...Повече майка ми и по-малко баща ми..

Пък той казва,че аз съм обсебила всички негови роднини и те били влюбени в мен...не знам доколко е вярно,но не ми е зле така

При връзка като моята от 2 години,мисля че по-нормалното е вече да се познавате с родителите на другия...но все пак въпрос на избор
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Моята рода: Внимавай как се държиш с него!
Те го харесват :)
Неговата: Внимавай как се държиш с нея!
Те ме харесват :)

Всичко е наред :)
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Бих запознал гаджето си с нашите или ако сме решили да се задомяваме или при случайна среща на улицата,демек почти никога :wink:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ами тъй като двамата с него сме от различни градове и направо минахме на етапа да живеем заедно по половин седмица/просто нямаше как да стоим дълго на етапа "на по кафе"/,та ми се наложи да го запозная с наште още на 1-вия месец,иначе не ме пускаха да стоя при човек,когото не познават :P майка ми твърди,че го приема като нейно детенце вече :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Flowergirl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Flowergirl »

Понеже тази тема ми се стори доста интересна и актуална (поне за мен и сегашното ми положение) реших да се вкюча и аз.. Та по принцип наште са добри,сжестни хорица -даскали ( дано им увеличат заплатите :roll: ) ,но тъй като съм по-малката дъщеря и някак си все имат резерви към половинките ми.. Влияние оказва и фактът ,че сестра ми си има сериозен приятел от 3 години и те него вече си го знаят и са го приели...Около мен обаче не е така...Не обичам да ме разпитват с кого излизам,защото веднага следват дъжд от въпроси ,които направо ме побъркват...Знам,че не съм единствената "облъчена" от родителски въпроси,но предпочитам да не споделям..Така си спестявам доста главоболия и излишен тормоз в добрия смисъл на думата...Аз по принцип много се влияя от чуждото мнение и затова може би е по-добре да държа личния си живот на една прилична дистанция :D
I can`t forget
That I`ve always wished for the morning sky
That I wanted the star of the night sky
That the sun came and shed light on me..
That the rain came and washed away my sadness
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ми как... Внимателно го изучават за да кажат после дали става или не... Но аз лично предпочитам да слушам сърцето си... и интуицията. Поне засега.
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”