Иначе в аудитория 200 беше яко филмчето с Доналд
Откриването във ФМИ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Докато деканът говореше пред мен се лигавеха 4-5 момчета и пускаха 'смешни' селски лафчета поради което не можах да чуя част от това което каза. Ще им дойде акълът в главата на тия недорасляци.
добре говори и човекът след това (тайно подозирам че е доц Добрев)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
хаха това филмче с доналд случайно минах край 200 и гледах 2-3мин - голям майтап
хаха и как беше претъпкано, жега
Поне да бяхте сядали колежка в колега, да има място за всички
Иначе за МиИ и аз чух това и днес се уверих с очите си. Добре е че в ФМИ идват по-хубави и по-хубави колежки
Ако не друго, поне да радват окото.
А за бирата - Бетон ти го каза - почерпихме се няколко човека
За къде без бира! А тази вечер с нещо по-твърдо ще се почерпя с колеги
Току виж из дискотеките мерна някоя от колежките, които не си взеха книжките!! Ще им се скарам хаха
А за бирата - Бетон ти го каза - почерпихме се няколко човека
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Мда.Methuselah написа:Да пием бирати много се бави с тия книжки
Много първокурснички имаше. И несериозност, за жалост. Който дойде и си взе и книжката и брошурките - евала.
Онова листче с информацията за имената и е-пощите ще е за мейл листата на зайците.
Другото листче беше реклама на любимия ни форум, в който винаги можем да поспамим.
Едната книжка беше за СУ, другата за ФМИ. Какво можем да правим и какво не.
И накрая разна реклама на центъра за кариерно развитие. Предполагам Глобул са си платили за рекламата.
Отново стана лудница в това пусто ФСС. В последния момент трябваше да окомплектоваме нещата. Благодаря на всички, които участваха в сгъването и раздаването.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Нямам си и на понятие. Чух, че ще има такива за втори, трети и четвърти курс, но сега понеже е лесно да съберат на първокурсниците данните, процедират така.
Аз си мисля, че няма смисъл от това.
За какво на всички първокурсници? Не може ли по специалности? Егати спама дето ше бъде. Трима човека да се разприказват и отиде. Да не говорим, че винаги излиза злонамерен спам и писмата от тип "Виагра онлайн" ще се разпращат до всички.
Нали имам опит с мейл листите?
Доста съм разговорчив. 
Аз си мисля, че няма смисъл от това.
За какво на всички първокурсници? Не може ли по специалности? Егати спама дето ше бъде. Трима човека да се разприказват и отиде. Да не говорим, че винаги излиза злонамерен спам и писмата от тип "Виагра онлайн" ще се разпращат до всички.
Нали имам опит с мейл листите?

- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Нямам си и на идея. Но нали знаете към кого да се обръщате. Тони днес импровизираше в ефир и не забелязвайте нещо по речта му, но по подобни въпроси знаете към кого да се обръщате - ФСС.
Ами когато ви е удобно, минете през 100 или през новата ни стая между втория и третия етаж (бившия киносалон). Вратата е много яко изрисувана. Ако има някой, ще получите отговор моментално.
Такава лудница е сега... Началото на годината и нормално. Програми, разписания и кой ще е в центровете по обслужването на клиенти
още не е изяснено. Принципно ще се мерна утре следобед.
Ти коя специалност си? Ще питам тази вечер къде-що е дилемата с листчетата.
Ами когато ви е удобно, минете през 100 или през новата ни стая между втория и третия етаж (бившия киносалон). Вратата е много яко изрисувана. Ако има някой, ще получите отговор моментално.
Такава лудница е сега... Началото на годината и нормално. Програми, разписания и кой ще е в центровете по обслужването на клиенти

Аз пък искам да поздравя всички студенти, които ми помогнаха в подреждането на книжките, всички, които дариха пари за факултета (дори 1 момиче от специалност право го направи, евала!), всички, които не успяха да получат папки с брошурки, всички, които не се изнервиха от дългите опашки и силното ми викане, всички, които избраха специалност МАТЕМАТИКА и накрая всички останали, които учат във ФМИ 
Айде успешна година и правете повече купони, малките, че при големите хич няма...
Айде успешна година и правете повече купони, малките, че при големите хич няма...
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Мерси мерсиArti написа:Аз пък искам да поздравя всички студенти, които ми помогнаха в подреждането на книжките, всички, които дариха пари за факултета (дори 1 момиче от специалност право го направи, евала!), всички, които не успяха да получат папки с брошурки, всички, които не се изнервиха от дългите опашки и силното ми викане, всички, които избраха специалност МАТЕМАТИКА и накрая всички останали, които учат във ФМИ
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Значи ще мина през стая 100Бeтон написа:Нямам си и на идея. Но нали знаете към кого да се обръщате. Тони днес импровизираше в ефир и не забелязвайте нещо по речта му, но по подобни въпроси знаете към кого да се обръщате - ФСС.
Такава лудница е сега... Началото на годината и нормално. Програми, разписания и кой ще е в центровете по обслужването на клиентиоще не е изяснено. Принципно ще се мерна утре следобед.
Благодаря за информацията : )
Софтуерно инженерство ми е специалността.