КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
БТВ темите на Славейков са кратки!!!
А аз си взех за 6 лв статистическият справочник от 2007 с данни за 2006 но няма как да ги обновиш в нета-Има 270 стр с данни[/quote]
До колкото чух 20 страници с дебеличък шрифт ще трябва да напишем минимум. Започнах с "население" което е 16 страници в учебника, което ми се струва доста повече ръкопис.
П.С. Имаш ли идея кога ще излезе учебника на Славейков с данните които ни трябват (2006-та предполагам
). И колко струва справочника :Р И малко информация и за него, издателство т.н.
А аз си взех за 6 лв статистическият справочник от 2007 с данни за 2006 но няма как да ги обновиш в нета-Има 270 стр с данни[/quote]
До колкото чух 20 страници с дебеличък шрифт ще трябва да напишем минимум. Започнах с "население" което е 16 страници в учебника, което ми се струва доста повече ръкопис.
П.С. Имаш ли идея кога ще излезе учебника на Славейков с данните които ни трябват (2006-та предполагам
Lost in the woods
- Sun Shine
- Драскач
Ето пример за непълнотата на темите на Славейков...само пример според скромните ми познания
в тема 2- РЕЛЕФ- в точката да съвременен релеф на БГ- основние геоморфоложки области- Само се споменава произхода , но не и кои планини влезат или най-високите върхове на някои планини...Нз мисля че трябва да ги има тези неща....Например - Краище-?Липсват доста неща
в тема 2- РЕЛЕФ- в точката да съвременен релеф на БГ- основние геоморфоложки области- Само се споменава произхода , но не и кои планини влезат или най-високите върхове на някои планини...Нз мисля че трябва да ги има тези неща....Например - Краище-?Липсват доста неща
И аз срещнах няколко такива неточности, но ми се струва, че просто не са спомената защото не им е мясотот в тази тема и е излишно да се добавят. Чета темите разбъркано, общо взето което ми е интересноSun Shine написа:Ето пример за непълнотата на темите на Славейков...само пример според скромните ми познания
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Lost in the woods
Ами чудя се дали да почвам усилено с преписванет и зубренетоSugarkata написа:четеш го само или и ги учиш??според мен по-важно е да научиш една и тогава да отиваш на 2ра
Но след като темите които ме интересуват гореща свършат със сигурност ще почна да ги уча.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Lost in the woods
- Sun Shine
- Драскач
Ами според мен особено ако не си учил много задълбочено география..е най-добре да прочетеш всичко наведнъж и бързичко за да имаш представа за какво става въпрос...и после по-лесно ще свържеш нещата...
Аз засега не ги уа много задълбочено..Но гледам да не се спирам на 1 а продължавам.А после се връщам да преговарям
Аз засега не ги уа много задълбочено..Но гледам да не се спирам на 1 а продължавам.А после се връщам да преговарям
ВъзможноSun Shine написа:Ами според мен особено ако не си учил много задълбочено география..е най-добре да прочетеш всичко наведнъж и бързичко за да имаш представа за какво става въпрос...и после по-лесно ще свържеш нещата...
Последно промяна от Isak на 02 Окт 2007, 13:09, променено общо 1 път.
Lost in the woods